I KADA NE POENTIRA, NIKOLA DOMINIRA! Pogledajte JOŠ JEDNU NESTVARNU Jokićevu asistenciju! (VIDEO)

Autor:

Sport

08.01.2024

03:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola je još jednom očarao ljubitelje košarke širom sveta.

I KADA NE POENTIRA, NIKOLA DOMINIRA! Pogledajte JOŠ JEDNU NESTVARNU Jokićevu asistenciju! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić protiv Šarlota

Košarkaši Denver Nagetsa trenutno igraju protiv Detroit Pistonsa i vode na poluvremenu minimalnim rezultatom 65:57. 

Nikola Jokić iza sebe ima jedno slabije poentersko veče, s obzirom da je na polovini meča postigao tek četiri poena. Ipak, kao što smo navikli, srpski gorostas nije samo skorer, već doprinosi na svim delovima terena. 

Ovaj put, ističe se svojim famoznim asistencijama od kojih se glava zavrti. Teško da iko, sem možda Miloša Teodosića, ume da baca lopte kao Somborac. 

Večeras je još jednom pokazao zašto je poneo zvanje najkorisnijeg igrača lige dva puta zaredom. 

Naime, Nikola se laganim trkom kretao ka desnoj strani terena, kada je praktično bez gledanja poslao loptu na suprotnu stranu, u levi ugao, za svog saigrača Majkla Portera Džuniora. Amerikanac, koji se nalazi u vanrednoj formi u poslednje vreme je i te kako umeo da iskoristi Jokićevu magiju, te je lopta "kao kap" prošla kroz obruč. 

- Na koncu - stajalo je kratko i jasno u objavi na zvaničnom "X" profilu Denver Nagetsa. 

 

 

S obzirom da su Detroit Pistonsi jedna od najgorih ekipa u NBA trenutno, treba očekivati da Nikola i tim iz Kolorada podignu tempo u sledećem poluvremenu, i odvedu utakmicu u svoju korist. U tome ih trenutno sprečava Alek Burks. Amerikanac igra jednu od boljih partija ove sezone, te već ima 13 poena kraj svog imena. U meču nije sam. Hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović ga prati u stopu deset poena i odličnom odbrambenom simultankom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading