"CIRKUZANT" SE NIJE DUGO ZADRŽAO! Asvel ostaje BEZ TRENERA pred duel sa Zvezdom Meridianbet!

Autor:

Sport

05.01.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije pomogla ni pobeda protiv Žalgirisa.

"CIRKUZANT" SE NIJE DUGO ZADRŽAO! Asvel ostaje BEZ TRENERA pred duel sa Zvezdom Meridianbet!

Foto: Starsport

Čovek koji važi za jednu od najomraženijih ličnosti u Srbiji jeste sigurno Đanmarko Poceko. Kao selektor italijanske reprezentacije dovodio je sve navijače u našoj zemlji do ludila cirkusima koje je pravio protiv našeg nacionalnog tima i koji su uspeli da mu prođu i na Evropskom prvenstvu i na Mundobasketu.

Ove sezone je pristigao u Asvel kao zamena za Ti-Džeja Parkera kome je brat Toni ipak bio primoran da uruči otkaz posle nizova neuspešnih sezona u Evroligi. Odmah je za sobom doneo i pomenute cirkuse koji mu ovog puta nisu tako dobro prošli.

Poceko je kratkoročno “razmrdao” tim, a tokom njegovog mandata u Lionu ekipa se preselila u novu halu. Međutim, vrlo brzo Asvel je zapao u novu seriju poraza. Početak i kraj svoje epizode u francuskoj je obeležio na identičan način - pobedom nad Žalgirisom.

Ipak, kako prenose francuski mediji, selektor italijanske reprezentacije napušta tim iz Vilerbana posle tri meseca koje su mahom obeležili porazi. Ni pobeda protiv Litvanaca nije bila dovoljna da produži mandat na klupi Asvela.

Ova informacija može posebno obradovati navijače Crvene zvezde čiji će klub u sledećem kolu Evrolige odmeriti snage sa Francuzima.

Njega će na klupi ekipe naslediti 39-godišnji Pijerik Pupe, koji je dosad bio pomoćnik Poceku.

 

 

U međuvremenu, kako javlja francuski novinar Gabrijel Pantel-Žuve, Asvel će pokušati da osveži i igrački kada, a u ekipu bi trebalo da stigne iskusni Amerikanac Dešon Tomas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading