REČI POCEKA ODUŠEVIĆE ŽOCA! "Najbolji je trener u ISTORIJI košarke"! Italijan OTKRIO šta mu je Obradović rekao pre meča!

Autor:

Sport

02.01.2024

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asvel doživeo novi poraz u sezoni.

REČI POCEKA ODUŠEVIĆE ŽOCA! "Najbolji je trener u ISTORIJI košarke"! Italijan OTKRIO šta mu je Obradović rekao pre meča!

Foto: Starsport

Košarkaši Asvela izgubili su i 16. put od početka evroligaške sezone. Tim iz Vilerbana morao je da čestita Partizanu koji se i drugi put u ovom ciklusu radovao protiv izabranika Đanmarka Poceka.

Italijanski stručnjak je po završetku utakmice napomenuo veliko poštovanje prema Željku Obradoviću, za kojeg smatra da je najbolji trener uz istoriji košarke.

- Pre svega želim da čestitam Partizanu i Željku Obradoviću, igrali su sjajnu utakmicu. Željko je neverovatan trener, ali je još bolji kao osoba, želim da mu kažem hvala, zbog onoga što mi je rekao pre meča. Volim ga, on je neverovatna ostoba, najbolji u istoriji košarke ubedljivo, ne u Evropi, već u svetu. Nismo se predavali, do kraja smo se borili, dali smo 32 poena u poslednjoj deonici, igrali smo bolje u odbrani, ali smo promašili nešto, moj klub zna, moramo da nastavimo da se borimo i da pokušamo da dobijemo - rekao je Đanmarko Poceko na konferenciji za medije, a onda se okupljenima obratio na srpskom jeziku:

Republika

Foto: fiba.com

Đanmarko Poceko

- Srećna Nova godina momci. Hvala puno.

Usledio je potom i komentar na potencijalni otkaz, koji se pominje u francuskim medijima:

- Ne pričam još francuski, ne razumem, čak i da sam pročitao. Ja sam u kontaktu sa svojim klubom, pričali smo šta treba da uradimo, nije mnogo prošlo, ali oni znaju šta mislim, ja se kao trener nikada ne žalim, moram da radim svoj posao. Mora igračima da se kaže nešto o našoj strategiji, ali to je pitanje za njih, ali to je naš posao i naš život, može da se desi nešto, ali ja nastavljam da radim naporno, čak i danas sa svojim timom, ali nisam ja prava osoba da odgovorim na to pitanje - istakao je Poceko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading