FRANCUZ SE OBRATIO OBRADOVIĆU NA KONFERENCIJI! Žoc mu se ZAHVALIO na OVOM pitanju!

Autor:

Sport

02.01.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana govorio o novoj pobedi u Evroligi.

FRANCUZ SE OBRATIO OBRADOVIĆU NA KONFERENCIJI! Žoc mu se ZAHVALIO na OVOM pitanju!

Foto: printscreen/BC Partizan TV

Košarkaši Partizana pobedili su Asvel u 18. kolu Evrolige rezultatom 90:77, a trener crno-belih Željko Obradović imao je opširniju nego inače konferenciju za medije.

Naime, prvo pitanje Žocu je postavio francuski novinar, koji je naglasio da je prvi put u Beogradu i želeo je da čuje od trofejnog stručnjaka šta može da kaže o tome što igra u ovakvoj atmosferi.

- Hvala vam za to pitanje. To je nešto što me zaista čini srećnim. Atmosfera je bila fenomenalna, tako je poslednje tri godine, ponosni smo na to. Ljubav koju nam pružaju nam daje snagu da i tera nas da damo maksimum - odgovorio je Željko Obradović, a potom apostrofirao da je svesno odmarao neke igrače:

Foto: Starsport

Žofri Lovernj i Boris Dalo dobili su posebne nagrade i ovacije

- Oni su svesni da smo odigrali dobro, posebno u odbrani. Ali tek je ovo početak, derbi je derbi, a mi smo u prošlom mesecu imali 11 utakmica, u ovom imamo 11 isto. To je veliki fizički i umni napor. Kada je tako probate da rasteretite igrače, ja ću probati to da radim i ubuduće i da podelim minutažu.

Otkrio je potom da li se, dok je bio trener Fenerbahčea, razgovarao sa Lovernjom o Partizanu?

- Mislim da su i navijači i ljudi iz kluba reagovali fenomenalno, i Lovernj i Dalo su dobili fenomenalan aplauz. Naravno da sam pričao sa Žofrijem o Partizanu, znate da on ima i taj grb Partizana istetoviran. Ko jednom prođe ovo ovde, teško se odvikava. To je to - zaključio je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading