DA LI STE PRIMETILI NEDOSTATAK UOBIČAJENOG DETALJA NA DRESU PARTIZANA? KLUB SE OGLASIO: Evo ZAŠTO ga NIJE bilo!

Autor:

Sport

03.01.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima je zapalo za oko.

DA LI STE PRIMETILI NEDOSTATAK UOBIČAJENOG DETALJA NA DRESU PARTIZANA? KLUB SE OGLASIO: Evo ZAŠTO ga NIJE bilo!

Foto: star sport

Košarkaši Partizana zabeležili su novu pobedu u Evroligi, ovog puta u 18. kolu protiv Asvela rezultatom 90:77 i na najbolji način otvorili 2024. godinu!

Crno--beli su bili apsolutno dominantni, pa su u jednom trenutku imali i maksimalan 31 poen prednosti.

Pored ubedljive igre domaćih, navijačima je za oko zapao još jedan "mali" detalj. Naime, kompanija MTS, kao jedan od glavnih sponzora Partizana godinama unazad, uglavnom je imala mesto za svoj natpis na poleđini dresa, neretko je to bilo i sa prednje strane, međutim, natpisa sinoć nije bilo, što je začudilo navijače.

 

 

Klub se oglasio i razrešio sve dileme. 

- U prvoj utakmici koju je Partizan odigrao u 2024. godini, crno-beli na svojim dresovima nisu imali prepoznatljiv logo MTS-a koji je kao sponzor, uz sitnije prekide, bio uz klub gotovo dve decenije.

Iz obaveza prema istini, dugogodišnjem partnerstvu, jedno vreme čak i naslovnom sponzorstvu na kojem je KK Partizan zahvalan kompaniji Telekom Srbija, klub želi da istakne činjenice:

Važeći ugovor je istekao 31.12.2023. godine i kao odgovoran klub koji poštuje pravila i finansijski fer-plej Evrolige, mi nismo u mogućnosti da reklamiramo sponzora sa kojim nemamo važeći ugovor.

Klub čvrsto veruje da je razlog iz kojeg ugovor nije blagovremeno produžen i time obezbeđen kontiuitet u oglašavanju zaista tehničke prirode i da će veoma brzo biti potpisan.

Kao što se moglo i primetiti, klub je privremeno uklonio logo sponzora sa opreme sa idejom da čim administrativne procedure budu okončane, logo bude postavljen na iste pozicije koje su MTS-u i pripadale, navodi se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading