POZNATI KOŠARKAŠ OŠTAR PREMA JOKIĆU: Pa, kako ČOVEČE?! Idi OBIJ TRAFIKU i zaglavi ROBIJU! Pamtiće te KAO KRIMINALCA jer slabo pevaš!

Autor: M. M.

Sport

03.01.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu mu se svidele izjave jednog od najboljih košarkaša današnjice!

POZNATI KOŠARKAŠ OŠTAR PREMA JOKIĆU: Pa, kako ČOVEČE?! Idi OBIJ TRAFIKU i zaglavi ROBIJU! Pamtiće te KAO KRIMINALCA jer slabo pevaš!

Foto: Starsport

Duško Savanović, bivši košarkaški reprezentativac naše zemlje, govorio je o Nikoli Jokiću i njegovoj izjavi nedavno.

Naime, centar Denvera i jedan od najboljih igrača današnjice je rekao:

"Voleo bih da se moja deca sećaju mene kao oca, ne kao košarkaša. To je moj cilj. Da nemam telefon, to mi je isto cilj. Samo da budem normalan i da živim za trenutak. Da budem normalna osoba, da pijem s prijateljima, da se igram s decom, da jašem konje… Tužan sam jer kada odem u bar, restoran ili na utakmicu, svi vade telefone i snimaju me. To je ružno. Samo želim da živim svoj život".

Foto: Tanjug/AP

Jokić

Takve Jokićeve tvrdnje nisu se dopale čuvenom Savanu.

"No comment"? Ne znam šta da kažem. Pa kako čoveče da te pamte nego kao košarkaša? Ti si napravio vanserijske rezultate u poslu kojim se baviš, pomerio si granice istorije i hoćeš da te ne pamte kao takvog? Pa jedino, ako hoćeš da te ne pamte kao košarkaša, ti idi i obij trafiku. Zaglavi robiju. OK je da budeš običan čovek, ali ne mogu da te ne pamte kao košarkaša. Jedino ako ne napraviš neko ne daj Bože zlo ili neko krivično delo i onda će da te pamte kao kriminalca, ali da bude običan, da ga ne prepoznaju, da jaše svog konjića, da ode da malo prošeta, to je OK, ali da ga ne pamte kao košarkaša, ne može. Slabo peva - rekao je Duško Savanović za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading