OVO SE JOKIĆU NIKADA NE BI DESILO: Embid PONIŽEN! Ispao smešan kao vic (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

03.01.2024

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamerunac je morao da pogne glavu posle svega.

OVO SE JOKIĆU NIKADA NE BI DESILO: Embid PONIŽEN! Ispao smešan kao vic (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džoel Embid

Aktuelni MVP NBA lige, Džoel Embid, doživeo je veliko poniženje na utakmici svojih Filadelfija Seventisiksersa i Čikago Bulsa.

Filadelfija je slavila kod kuće rezultatom 110:97, ali je kamerunski centar ispao smešan u jednoj situaciji, koja je postala viralna.

Naime, njega je ponizio plejmejker Bulsa Aleks Karuzo, tako što mu je proturio loptu kroz noge, kao da igraju fudbal, a ne košarku.

Da stvar bude još gora po Embida, na taj način je Karuzo upisao asistenciju za Andrea Dramonda, koji je poentirao pored Kamerunca.

Na društvenim mrežama su se momentalno pojavili i komentari kako ovo nikada ne bi moglo da se dogodi Nikoli Jokiću, te da je to još jedan dokaz da je Srbin istinski MVP.

Ipak, Embid će meč sa Čikagom upamtiti i po lepom, pošto je uspeo da ostvari tripl-dabl. Centar Filadelfije je meč završio sa 31 poenom, 15 skokova i deset asistencija.

Bila je to njegova 14. uzastopna utakmica sa 30 ili više koševa i dvocifrenim brojem uhvaćenih lopti, što je pre njega polazilo za rukom samo Karimu Abdulu-Džabaru i Viltu Čembrlenu (šest puta).

Osim Embida, u pobedničkom taboru istakli su se Tajris Maksi sa 21 i Tobijas Haris sa 20 poena, dok je Keli Ubre džunior dodao 16.

U redovima Bulsa je najefikasniji bio Demar Derozen sa 16 poena, Ajo Dosunmu je dodao 15, a Kobi Vajt 14. Dvocifren je takođe bio i Andre Dramond sa 11 koševa i čak 17 skokova.

NBA rezultati

Filadelfija - Čikago 110:97

Memfis - San Antonio 106:98

Nju Orleans - Bruklin 112:85

Oklahoma - Boston 127:123

Golden Stejt - Orlando 121:115

Sakramento - Šarlot 104:111

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading