SVE GORI OD VEČITOG DERBIJA, A TOPIĆA VEĆ VIDE U NBA! Evo GDE se igrač Zvezde Meridianbet projektuje na DRAFTU!

Autor:

Sport

03.01.2024

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi košarkaš crveno-belih se veoma visoko kotira preko bare.

SVE GORI OD VEČITOG DERBIJA, A TOPIĆA VEĆ VIDE U NBA! Evo GDE se igrač Zvezde Meridianbet projektuje na DRAFTU!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su u punom jeku priprema za derbi, ali deluje da bi neke glave mogle da izađu iz stanja kompletne posvećenosti. Mladi igrač crveno-belih, Nikola Topić, dobio je nove projekcija za NBA draft i veoma su ohrabrujuće. 

Naime, prema ESPN, koji je među najmerodavnijima za određivanje pozicija na draftu, ne bi bilo ni najmanje čudno da Topić na kraju bude i u prvih pet pozicija. Sada su ga stavili upravo na ivicu ove odabrane grupe. 

- Topić se vratio u Crvenu zvezdu, klub u kojem je počeo karijeru, što ga je stavilo u položaj da prikaže različite elemente igre protiv jače konkurencije u Evroligi. Posle istorijskog starta sezone u Megi, Topić se popeo u Top 5 zbog tela koje ima za tu poziciju, kreativnosti i impresivnog osećaja, kao i sklonosti da pogađa iz reketa. NBA timovi će pažljivo pratiti kako će njegov transfer usred sezone uticati na ulogu i ono što bude pružao u nastavku. Verovatno će igrati više bez lopte, a samim tim imati priliku da pokaže koliko je koristan. Nije isključeno da će Topić biti pozicioniran bolje i više od ovog mesta - objavio je renomirani sajt. 

Republika

Foto: Euroleague.net

Nikola Topić na meču sa Fenerbahčeom

Za sada je Nikola Topić na petom mestu. Prvi je Aleks Sar iz Perta, drugi Zakari Rizašer iz Burga, treći Kodi Vilijams sa Kolorada, četvrti Džejkobi Volter sa Bejlora, posle čega sledi supertalentovani Srbin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading