DALO I LOVERNJ IMPRESIONIRANI DOČEKOM GROBARA! Francuz OBJAVIO kome je poslao poruku pre meča!

Autor:

Sport

02.01.2024

23:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Asvel doživeo novi poraz u sezoni.

DALO I LOVERNJ IMPRESIONIRANI DOČEKOM GROBARA! Francuz OBJAVIO kome je poslao poruku pre meča!

Foto: Starsport

Zofri Lovenj

Košarkaši Partizana pobedili su Asvel rezultatom 90:77 u 18. kolu Evrolige, a meč u Areni bio je poseban za igrače francuskog tima Borisa Daloa i Žofrija Lovernja, koji su nekada branili boje regionalnog šampiona.

Iako nije dobio priliku da zaigra, Boris Dalo je dočekan ovacijama, pa je i pored poraza bio dobro raspoložen posle susreta.

- Sjajna atmosfera. Privilegija je biti ovde i videti navijače i moju crno-belu familiju. Ja sam navikao na ovo, ali za moje saigrače je ovo bilo nešto novo. Sećam se svega iz Srbije i vratiću se ovde na odmor. Rekao sam Lovernju da da 100 posto iako je sa druge strane naš Partizana - rekao je Dalo po završetku utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Alen Smailagić i Žofri Lovernj

Interesantan odgovor je dao i na pitanje da li ima nešto da poruči još jednom bivšem slavnom asu crno-belih Saši Pavloviću?

- Poslao sam mu poruku pre utakmice. Rekao mi je da u Crnoj Gori i videćemo se kada se vratim - podvukao je Boris Dalo uz konstaciju da voli Sašu.

Oduševljenje zbog dočeka nije krio ni Žofri Lovernj:

- Bila je posebna utakmica, nimalo laka, iskreno. Utakmica je bila rešena praktično odmah. Nije nam bilo lako kao ekipi. Partizan je igrao jako dobro. Moramo da probamo da se podignemo i vratimo u sledećoj utakmici - istakao je Lovernj posle meča i dodao:

- Osećao sam se posebno. Očekivao sam da će mi biti teško da se vratim, emotivno. Nije bilo lako vratiti se ovde, videti sve ove ljude i vratiti se u ovu dvoranu. Jako sam srećan što sam mogao da doživim sve ovo kao igrač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading