NEJPIR NASTAVLJA DA PREDVODI MILANO! PROSTO DA ČOVEK NE VERUJE: Još jedna DVOCIFRENA partija!

Autor:

Sport

30.12.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proigrao je od odlaska u Lombardiju.

NEJPIR NASTAVLJA DA PREDVODI MILANO! PROSTO DA ČOVEK NE VERUJE: Još jedna DVOCIFRENA partija!

Foto: Starsport

Jedna od najvećih misterija zauvek biće - Zašto Šabaz Nejpir nije umeo da igra košarku u Crvenoj Zvezdi Meridianbet? Da li je u pitanju bila nesloga sa igračima, problemi u glavi, ili sa porodicom, verovatno nećemo nikada saznati, ali sigurno je da se radi o odličnom igraču koji nije pokazao u Beogradu ni deseti deo svojih mogućnosti, izuzevši uvodni duel sa Asvelom.

Šabaz Nejpir je odmah po povratku u Milano iz Crvene zvezde Meridianbet pružio izvanrednu partiju protiv Kremone i ustalio se kao lider Olimpije. Međutim, i pored njegove nove odlične partije, Breša je danas pobedila Olimpiju 72:64 u 14. kolu italijanskog prvenstva.

 

 

U pravoj rezultatskoj klackalici Breša je uspela u poslednjoj četvrtini da slomi favorita i ugasi "požar" izazvan Nejpirovom eksplozijom sa 18 poena, tri skoka i dve asistencije. Uz Si-Džeja Mejsinberga bio je najefikasniji na utakmici, ali ni to nije bilo dovoljno Olimpiji da izbegne šesti poraz.

Dvocifreni u redovima Armanija bili su još Nikolo Meli sa 13 i Aleks Pojtres sa 11 poena, ali najveći problem timu iz grada "mode" bio je jako loš procenat šuta za tri poena. 

Iako je doskorašnji igrač Zvezde Meridianbet poenterski odigrao dobar meč, bio je bez pogotka van linije 6,75 jer je promašio četiri trojke. Očigledno je da ga to prati kroz celu sezonu i da mu to nedostaje čak i u Milanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading