STAVROPULOS ODUŠEVLJEN NEJPIROVIM POTEZOM: Oglasio se Amerikanac po dolasku u Milano!

Autor:

Sport

21.12.2023

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno je gotovo.

STAVROPULOS ODUŠEVLJEN NEJPIROVIM POTEZOM: Oglasio se Amerikanac po dolasku u Milano!

Foto: Starsport

Saga Šabaz Nejpir konačno je dobila epilog. Amerikanac je novi košarkaš milanske Olimpije, potvrdio je italijanski klub.

Doskorašnji plejmejker Crvene zvezde Meridianbet se oglasio prvi put nakon svega što se izdešavalo u Beogradu.

Oduševljen sam i srećan što se vratio u Milano. Srećan sam što sam se vratio na mesto gde sam bio uspešan i što mogu da nastavim zajednički put, tamo gde smo stali u junu. Srećan sam što mogu ponovo da igram za navijače Olimpije, jedva čekam da izađem na teren i pomognem timu na bilo koji način - rekao je Nejpir po dolasku u Lombardiju.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Nejpirova poruka za Sferopulosa na Instagramu

Direktor Armanija Hristos Stavropulos bio je izuzetno zadovoljan povratkom Amerikanca.

- Nejpirov povratak je odlična vest: sada možemo zajedno da nastavimo putem koji je bio prekinut. Znamo šta će doneti timu - brzinu, liderstvo, entuzijazam i svest o tome da očekujemo od njega da pomogne čitavom timu - rekao je direktor italijanskog šampiona.

Podsetimo, ranije jutros se oglasila Crvena zvezda Meridianbet koja je potvrdila rastanak sa Nejpirom. 

KK Crvena zvezda Meridianbet u cilju sprečavanja objavljivanja daljih spekulacija i brojnih neistina (kojih je prethodnih dana bilo mnogo), ali i kako bi zaštitio integritet našeg trenera gospodina Janisa Sferopulosa obaveštava javnost sledeće:

Igrač Šabaz Nejpir zatražio je 18.12.2023. godine da napusti naš klub i o tome je obavestio prvog trenera KK Crvena zvezda Meridianbet Janisa Sferopulosa, koji je javnost u dva navrata u kratkom vremenskom periodu transparentno obaveštavao o ovom slučaju! Pošto je politika kluba da nikoga ko sebe ne vidi kao deo kluba i ne oseća pripadnost timu, neće primoravati da bude deo nečega protiv svoje volje, KK Crvena zvezda Meridianbet postigao je sporazumni raskid ugovora sa Šabazom Nejpirom u kome je jasno ugrađena klauzula, po kome igrač može da nastupa samo u italijanskom klubu Olimpija Armani iz Milana. Sporazumni raskid je potpisan u sredu 20.12.2023.godine u Beogradu uz suglasnost obe strane, stajalo je u saopštenju crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading