NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI ADMIRALBET ABA LIGE PRONAŠAO NOVI KLUB! Nećete VEROVATI gde će da igra!

Autor:

Sport

29.12.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno neočekivano.

NAJBOLJI STRELAC U ISTORIJI ADMIRALBET ABA LIGE PRONAŠAO NOVI KLUB! Nećete VEROVATI gde će da igra!

Foto: Starsport

Doskorašnji košarkaš Igokee i bivši igrač Partizana, Nemanja Gordić, pronašao je novi klub.

Naime, Spartak iz Subotice je izgleda rešen u nameri da se domogne plasmana u najveće regionalno košarkaško takmičenje AdmiralBet ABA ligu. 

Iskusni plejmejker stiže u Suboticu nakon polusezone u Igokei, gde je bio izuzetno važan šraf kod Vladimira Jovanovića i gde je sa ekipom iz Aleksandrovca imao skor od devet pobeda i četiri poraza.

Ovu vest objavio je njegov menadžer, Miško Ražnatović.

Subotičani su trenutno drugi na tabeli u regionalnoj drugoj ligi iza Zlatibora, ali, angažovanjem Gordića sve će biti moguće za plavo-bele. U košarkaškoj ligi Srbije se nalaze u istoj situaciji, pošto manjkaju za Vojvodinom dve pobede, pa će ovim potpisom pokušati da dođu do najviše pozicije.

 

 

Gordić je u Igokei igrao 2023. godine a nastupao je još i za Partizan, u dva navrata, Budućnost, Virtus Romu, Azomvaš, Cedevitu, Mornar i Kluž Napoku.

Gordić je i najbolji strelac u istoriji ABA lige sa 3257 poena, kao i najbolji asistent u istoriji regionalnog takmičenja (1100).

Inače, za Spartak nastupa i bivši igrač Crvene zvezde Marko Tejić. On je za crveno-bele nastupao pre nešto više od šest godina kada je bio deo sjajne generacije Markusa Vilijamsa, Bobana Marjanovića, Stefana Jovića i ostalih predvođenih Dejanom Radonjićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading