UNIŠTIO PARTIZAN, A LETOS BIO NA PRAGU DOLASKA U CRNO-BELE: Kako je propao transfer Luke Božića u Beograd?

Autor:

Sport

27.12.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je moglo biti drugačije.

UNIŠTIO PARTIZAN, A LETOS BIO NA PRAGU DOLASKA U CRNO-BELE: Kako je propao transfer Luke Božića u Beograd?

Foto: Starsport

Košarkaši Zadra pobedili su Partizan rezultatom 84:68 u 13. kolu AdmiralBet ABA lige, u dvorani “Krešimir Ćosić”.

Veliko iznenađenje priredili su Zadrani nanevši novi bolan poraz crno-belima, koji su sada miljama daleko od prve pozicije koja donosi prednost domaćeg parketa u plej-ofu.

Čovek koji je bio najzaslužniji za pobedu hrvatskog tima je Luka Božić. On je za skoro 39 minuta provedenih na terenu upisao 26 poena, po devet skokova i asistencija i jednu ukradenu loptu, što mu je donelo indeks korisnosti 38.

Republika

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Božić protiv Nanelija

Ipak, sve je moglo biti mnogo drugačije da je aktuelni MVP regionalne lige i najefikasniji akter tog susreta letos zamenio dresove ova dva kluba. A, bilo je blizu da do toga dođe.

On je otkrio da je bio na korak od dolaska u Partizan, ali ni njemu nije jasno zbog čega je transfer propao.

- Bili smo letos u kontaktu. Nije mi jasno šta se tu dogodilo, ali su se odlučili za drugu opciju. Ne žalim zbog toga. Zadovoljan sam u Zadru, mislim da je ovo pravi potez - kazao je Božić za Vijesti i dodao:

- Imam ugovor sa Zadrom i gledam samo u tom pravcu. Mislim da u ovom trenutku ne bi bilo korektno govoriti o drugim klubovima, dok sam pod ugovorom. Što se tiče lige, ona nikad nije bila jača. Uložena su ogromna finansijska sredstva, ima mnogo mladih talenata, evroligaških košarkaša. Mislim da je ovo najjača sezona otkad ja pamtim, rekao je krilni igrač Zadra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading