BIVŠI IGRAČI PARTIZANA PONOVO U SRBIJI! Nekadašnji tandem crno-belih je nova senzacija KLS!

Autor:

Sport

26.12.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pregovori su izgleda već u toku, a uskoro bi moglo da dođe i do dogovora.

BIVŠI IGRAČI PARTIZANA PONOVO U SRBIJI! Nekadašnji tandem crno-belih je nova senzacija KLS!

Foto: Starsport

Nekadašnji košarkaši Partizana, Vilijam Mozli i Nemanja Gordić, mogli bi uskoro da se vrate u državu u kojoj su imali najviše uspeha. Naime, za oba igrača je zainteresovan Spartak iz Subotice.

Nakon što su tokom leta klub sa severa Srbije pojačali Aleksandar Cvetković, Marko Tejić, Dušan Kutlešić i brojni kvalitetni igrači iz KLS, čini se da su na pomolu dva nova senzacionalna transfera.


Tokom sezone je u klub stigao i Luka Cerovina, a uskoro bi dres Spartaka mogli da zaduže i Vilijam Mozli i Nemanja Gordić!

Foto: Starsport

Vilijam Mozli iz sezone 2019/20.


Bosanskohercegovački košarkaš je na meti Subotičana, kako prenosi "BasketballSphere", a već neko vreme sa klubom trenira i Vilijam Mosli, nekadašnji cenatar Partizana. Spartak bi sa ovim transferima mogao da dodatno prodrma domaću košarkašku scenu, čime bi Subotičani automatski učvrstili mesto favorita i u Košarkaškoj ligi Srbije.

Nema sumnje da je cilj plasman u elitni rang regionalne košarke, a sa ovim pojačanjima bi tim Vlade Jovanovića mogao dodatno da poveća šanse.

Oba igrača nastupala su za za Partizan u sezoni 2019/20. U pitanju je jedna od čuvenih sezona u kojoj su crno-beli harali u svim takmičenjima. Osvojili su Superkup AdmiralBet ABA lige i Kup Radivoja Koraća, i bili prvi u Evrokupu i prvenstvu Jadrana. Međutim, uspešnu sezonu na pomolu prekinula je pandemija, tako da su iza nje ostala samo maštanja najvatrenijih pristalica Partizana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading