SFEROPULOS I DAVIDOVAC GOVORILI PRED IGOKEU! Zvezda Meridianbet učvršćuje PRVO MESTO!

Autor:

Sport

29.12.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli zatvaraju ovu godinu na domaćem terenu.

SFEROPULOS I DAVIDOVAC GOVORILI PRED IGOKEU! Zvezda Meridianbet učvršćuje PRVO MESTO!

Foto: Starsport

Za košarkaše Crvene zvezde Meridianbet nema odmora. Posle bolnog poraza od Panatinaikosa u Evroligi, crveno-belima predstoji duel 14. runde AdmiralBet ABA lige na domaćem terenu sa Igokeom. Utakmica će se odigrati od 20.00 časova i biće to poslednji meč kluba sa Malog Kalemegdana u 2023. godini. 

U susret meću govorio je srpski reprezentativac, Dejan Davidovac. 

– Očekuje nas ekipa koja je odigrala jako dobro prvi krug AdmiralBet ABA lige, sa nekolicinom iskusnih igrača. Stoji da su ostali bez nekoliko važnih delova tog tima, ali to je i dalje ekipa koja ima veliki kvalitet i sigurno dolazi u Beograd da se bori. Naše je da, bez obzira na sve, odigramo dobar meč po dogovoru i dođemo do bodova kojim i dalje čvrsto držimo našu poziciju u našim rukama – istako je Davidovac.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Davidovac u crveno-belom

O meču je govorio i Janis Sferopulos.

– Zbog toga moramo da budemo spremni da odigramo dobru utakmicu, a naš protivnik će sigurno doći sa željom da se bori i pored činjenice da je bez nekoliko igrača. Za nas je od izuzetne važnosti da igramo našu igru, da budemo na terenu fokusirani i uradimo stvari koje su neophodne – istakao je grčki strateg. 

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

Crveno-beli čvrsto drže prvu poziciju u AdmiralBet ABA ligi sa 12 pobeda i samo jednim porazom od večitog rivala. Svi izgledi ukazuju da će Zvezda Meridianbet imati prednost domaćeg terena u doigravanju, a na izabranicima Janisa Sferopulosa je da protiv Igokee ostvare još jedan trijumf i za korak se približe željenoj poziciji. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading