VILDOZA EMOTIVAN PRED DUEL SA ZVEZDOM MERIDIANBET: Evo ŠTA je Argentinac rekao o bivšem klubu!

Autor:

Sport

27.12.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele će u Atini dočekati jedno vrlo poznato lice.

VILDOZA EMOTIVAN PRED DUEL SA ZVEZDOM MERIDIANBET:  Evo ŠTA je Argentinac rekao o bivšem klubu!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet okončaće ovu godinu gostovanjem Panatinaikosu u četvrtak od 20.15 časova u okviru 17. kola Evrolige. Ono što posebno daje meču na značaju jeste ponovni susret sa plejmejkerom zelenih, Lukom VIldozom.

Podsetimo, Argentinac je prošle sezone nosio crveno-beli dres i bio jedan od najboljih igrača u prvom delu svog mandata. Iako mu je forma kasnije drastično opala, navijači ga se i dalje sećaju sa osmehom. 

Vildoza je pred meč govorio o emocijama prema bivšem iklubu i odnosu sa igračima. 

- Čudno je igrati protiv njih. Biće lepo videti ih opet. Zaista mi nedostaju ti momci. Prošla godina je bila neverovatna. Pored svih rezultata koje smo postigli u ligi, u Evroligi, ostvario sam prijateljstva i zaista je lepo videti ih ponovo. Znam da dolaze večeras. Biće čudno. Videću ih pre utakmice. Idemo u hotel i nećemo moći da se vidimo večeras. Biće veoma lepo videti ih ponovo  - izjavio je argentinski reprezentativac pun emocija. 

Republika

Foto: Starsport

Luka Vildoza u dresu Crvene zvezde Meridianbet

Potom se bivši igrač Baskonije dotakao i Nikole Topića, koji se ponovo priljučio klubu sa Malog Kalemegdana nakon uspešne polusezone u Megi. 

- Trenirao sam sa njim kada sam bio tamo. Mislim da je zaista dobar igrač, zaista fin momak. Veoma je skroman, to je glavna stvar. Zaista je lepo videti mladog momka sa toliko talenata i kako igra na terenu sa tim karakterom. Izuzetno je videti kako igra u takvoj ranoj mladosti. Biće lepo ponovo se sučiti sa njim - izjavio je Vildoza. 

Za kraj, Luka je istakao ključne igrače Crvene zvezde Meridianbet, smatrajući ih najvećom opasnošću po koš Panatinaikosa. 

- Moramo odigrati dobru odbranu protiv Teodosića i Nedovića. Oni su trenutno ključni za tim. Moramo kontrolisati Bolomboja, Tobija i ostale. Dobro se pokazuju u AdmiralBet ABA ligi i to mogu pokazati u Evroligi. Moramo biti svesni tog tima i igrati našu igru - dovršio je Vildoza.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading