NATAŠA NIJE NI SLUTILA ŠTA JOJ RASTE U STOMAKU - MISLILA JE DA JE NADUVENA: Ginekolog joj je saopštio da je TO što sledi ravno "smrti" za ženu

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

27.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma je važno da žene idu redovno kod ginekologa.

NATAŠA NIJE NI SLUTILA ŠTA JOJ RASTE U STOMAKU - MISLILA JE DA JE NADUVENA: Ginekolog joj je saopštio da je TO što sledi ravno "smrti" za ženu

Foto: Shutterstock

Nataša

Svaka žena ima problem sa nadusti, pa i one koje su u savršenoj fizičkoj formi. Pre menstruacije, nakon, ali kada je taj problem stalno prisutan, to već postaje problem. 

Nataša je imala baš taj problem, bila je naduvena mesecima, te je odlučila da ode na redovnu kontrolu da vidi šta se zapravo dešava. 

Lekari su tada otkrili da ima četiri ciste na jajnicima veličine 40 centimetara. Toliko su bile ogromne da joj je stomak izgledao kao da je peti mesec trudnoće, prenosi "The Sun"

 

 

Testovi su pokazali da su ciste kancerogene

- Mislila sam da sam samo malo naduvena od hrane. Kada sam otišla kod doktora, to mi je promenilo život - spasilo me je - rekla je Nataša. 

Simptomi: 

  • Nadimanje, 
  • bol u stomaku, 
  • neredovna menstuacija. 

Ukoliko ne odlazite preventivno kod ginekologa, onda je važno da pratite simptome svog tela. Evo kako da znate kada je vreme za ginekološki pregled.

ene bi trebalo bar dva puta godišnje da odu na preventivni pregled kod ginekologa. Međutim, većina žena to ne radi jer se osećaju dobro. Ipak, neki simptomi su alarm da je vreme da se posetite ginekologa.

Iako ovo stanje retko pogađa mlade žene, morala je hitno da započene četiri procesa hemoterapije, nakon koje će joj biti uklonjeni jajnici i jajovod. 

Nataša je u ovom periodu potpuno izgubila kosu, ali je zahvalna što je tumor otkriven na vreme kako bi mogla da ga ukloni. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading