BANKI PRED PARTIZAN! Trener Virtusa OTKRIO šta MORAJU urade njegovi igrači protiv Partizana!

Autor:

Sport

27.12.2023

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski velikan trenutno je na skoru od 11 pobeda i pet poraza.

BANKI PRED PARTIZAN! Trener Virtusa OTKRIO šta MORAJU urade njegovi igrači protiv Partizana!

Foto: Ap photo

Trener Virtusa iz Bolonje Luka Banki izjavio je danas da se Partizan nalazi u odličnoj formi i dodao da njegov tim mora da odigra borben meč ako želi da ostvari pobedu u 17. kolu Evrolige.

Izabranici Željka Obradovića dočekaće sutra od 18 časova i 30 minuta u Areni ekipu Virtusa u 17. kolu Evrolige.

- Prvi deo sezone zatvaramo mečom koji će biti izuzetno izazovan, pošto će biti odigran u jedinstvenom ambijentu. Partizan se nalazi u odličnoj formi. Imaju pet pobeda na poslednjih šest mečeva u Evroligi. Samo jednom su poraženi na svom terenu u Evroligi ove sezone. Moramo da odigramo borbenu utakmicu da bi potvrdili našu trenutnu poziciji na tabeli, pošto se radi o kvalitetnom protivniku - rekao je Bjanki, prenosi zvanični sajt kluba.

Republika

Foto: Euroleague.net

Tornike Šengelija s loptom u akciji

Virtus je treći na tabeli Evrolige sa 11 pobeda i pet poraza, dok je Partizan na 11. poziciji sa skorom 9/7.

- Znamo da naš tim očekuju veoma važne i teške utakmice. Partizan igra odličnu košarku i nalazi se u dobroj formi. Znamo da su veoma jaki kada igraju na svom terenu, zbog toga moramo da budemo 100 odsto spremni. Svaki posed će biti bitan i u odbrani i u napadu. Bićemo veoma koncentrisani, pošto želimo da dobijemo meč i da prvi deo Evrolige završimo na najbolji mogući način - istakao je košarkaš tima iz Bolonje i reprezentativac Gruzije, Tornike Šengelija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading