TEŠKO JE KADA IMAŠ OVAKVE NAVIJAČE PROTIV SEBE! SMIT ODUŠEVLJEN: Partizan je ostvario OGROMAN uticaj na Evroligu!

Autor:

Sport

27.12.2023

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vidno je zadovoljan.

TEŠKO JE KADA IMAŠ OVAKVE NAVIJAČE PROTIV SEBE! SMIT ODUŠEVLJEN: Partizan je ostvario OGROMAN uticaj na Evroligu!

Foto: KK Partizan

Košarkaši Partizana se pripremaju za novi duel u Evroligi protiv Virtusa, a najnovije pojačanje crno-belih - Džejlen Smit je odradio prvi trening sa ekipom.

Iako neće biti u konkurenciji za taj duel zbog pravila Evrolige, on je uoči treninga za zvaničan jutjub kanal kluba govorio o očekivanjima.

- Svi su me dobro prihvatili. Otkrivaju mi nova mesta i restorane. Raduje me što sam ovde, stigao sam juče, potrebno mi je još vremena da upoznam grad, ali čuo sam samo dobre stvari od svih, rekao je Smit za “BC Partizan tv”.

 

 

Posebno lepe stvari čuo je o Željku Obradoviću.

- Svi pričaju o najboljem treneru i njegovi igrači su jako dobri. Gledam ih od kada igraju Evroligu. Ostvarili su ogroman uticaj na Evroligu, ne samo svojim igrama. Već i velikim brojem navijača koje su okupili oko sebe, istakao je doskorašnji igrač Virtusa.

Ističe i da će doprineti ekipi na koji god način može.

- Kao bek, ali prvenstveno i najviše kao odbrambeni igrač. Mislim da ovom timu nije potrebno više ništa u napadu. Mogu da doprinesem po malo u svemu. Videću gde se najboljem uklapam. Daću sve od sebe da doprinesem timu, dodao je Smit. 

Za kraj je, naravno, potvrdio i da jedva čeka da istrči pred navijače.

- Biće sjajno imati tu dodatnu energiju. Jako je teško igrati kada imaš ove navijače protiv sebe. Daću sto odsto od sebe. Nema odmora. Radujem se da igram ovde. Voleo bih da mogu već u četvrtak, ali biću spreman kad bude trebalo, zaključio je bek Partizana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading