NEREDI U MORAČI! Huligani KRVNIČKI NASRNULI na igrače!

Autor:

Sport

23.12.2023

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između Derbija i Budućnosti ostaće u drugom planu usled nemilih zbivanja.

NEREDI U MORAČI! Huligani KRVNIČKI NASRNULI na igrače!

Foto: Starsport

Varvari u "Morači"

Veoma loša partija i ubedljiv poraz Budućnosti od SC Derbija rezultatom 82:94, žestoko je naljutila pojedine navijače bivšeg šampiona AdmiralBet ABA lige.

Košarkaši Budućnosti su odigrali loš meč, i iako su usepevali da održe utakmicu u egalu do poslednje četvrtine, Derbi je slomio i poslednje snage otpora i pokazao da je trenutno bolji podgorički klub.

Nažalost, ono što je obeležilo duel nije bio vanredni okrašaj na parketu, već ono što se zbilo van njega.  

Republika

Foto: Starsport

Košarkaši Budućnosti

Naime, odmah po završetku meča u Morači usledile su veoma uznemirujuće scene  - razdraženi navijači su se zaleteli na igrače koje sa klupe predvodi Andrej Žakelj.

Obezbeđenje je odradilo svoj deo posla i uspešno sprečilo da ne dođe do ozbiljnijeg sukoba na samom parketu.

Jedan navijač je, ipak, preskočio ogradu, a potom je nekoliko njih ušlo u svlačionicu Budućnosti. Srećom, sve se brzo završilo i neredi su ugušeni. 

U drugom meču AdmiralBet ABA lige koji je odigran danas, FMP je u neizvesnoj završnici u gostima savladao Mornar rezultatom 77:75. Klub iz Železnika je predvodio Vojislav Stojanović sa 22 poena i pet skokaova. U četama poraženih najbolji je bio Markus Džo Veders sa dabl-dabl učinkom. Američki košarkaš je imao nestvarnu simultanku pod košem FMP i uspeo je da postigne 18 poena i tome doda čak 13 skokova.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading