OBRADOVIĆ OTKRIO POSLE POBEDE! Evo kakva je SITUACIJA sa Kaminskim i Jaramazom!

Autor:

Sport

16.12.2023

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli upisali osmi trijumf zaredom u oba takmičenja.

OBRADOVIĆ OTKRIO POSLE POBEDE! Evo kakva je SITUACIJA sa Kaminskim i Jaramazom!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Budućnost (96:83) u derbi meču AdmiralBet ABA lige, a trener Željko Obradović izneo je utiske posle meča.

Strateg aktuelnog šampiona smatra da je presudna bila druga deonica.

- Ponavljati da je raspored ovakav kakav je i da je veoma naporan za ekipu je nešto što je svima jasno već odavno - počeo je trener regionalnog šampiona i nastavio:

- Prvu četvrtinu odigrali smo veoma loše u napadu. Zato što smo tražili rešenja u prvom kontaktu sa loptom bez želje da odigramo strpljivo, što je rezurtiralo da imamo slab napad. Sve smo promenili u drugoj četvrtini koju smo odigrali neuporedivo bolje i strpljivije i tako praktično prelomili i napravili neku veću razliku.

Republika

Foto: Starsport

Alen Smailagić

Trofejni stručnjak istakao je važnost da svi igrači imaju šansu da igraju.

- Ponovo sam koristio sve igrače. U ovom načinu kako se igra Evroliga i AdmiralBet ABA liga veoma je važno da svi dobiju priliku i učestvuju u igri. Hvala igračima na borbenosti, želji i dobrom rezultatu. Hvala svim ljudima koji su došli u salu i bodrili ekipu.

Osvrnuo se na zdravstvenu situaciju Ognjena Jaramaza koji je igrao protiv Podgoričana, kao i Frenka Kaminskog koji nije bio u konkurenciji za ovaj meč.

Foto: Starsport

Frenk Kaminski

- Ognjen je imao veliku želju i putovao je sa nama u Kaunas da proba da igra. Urađeni su snimci i ispostavilo se da povreda nije toliko velika. Juče pre podne grupa igrača koji nisu igrali mnogo odradila je “normalan” trening, a u toj grupi igrača bio je i on. Radio je i Kaminski ali njemu fali još nekoliko teninga, nadam se da bi možda mogao da putuje sa nama u Španiju. Smailagić je imao problem sa nogom, ali je izrazio želju da pomogne timu. Igrao je prvih desetak minuta i više nismo hteli da rizikujemo, preporuka je bila da se zaustavi da ne dođe do neke gore situacije. Hvala mu što je želeo da pomogne timu - otkrio je trener Partizana.

Crno-bele u Evroligi očekuje duplo kolo i španska turneja, odnosno, mečevi protiv Valensije i evropskog prvaka Real Madrida.

- Idemo u ponedeljak u Valensiju, odatle u sredu putujemo u Madrid, posle Reala idemo u Zadar. Takav je raspored, nekome će prijati, nekome neće - zaključio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading