U NBA SAM SAMO GLEDAO, NISAM MNOGO IGRAO: Oglasio se Petrušev!

Autor:

Sport

14.12.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trebalo bi da debituje u Grčkoj.

U NBA SAM SAMO GLEDAO, NISAM MNOGO IGRAO: Oglasio se Petrušev!

Foto: www.profimedia.rs

Ekipu Olimpijakosa očekuje novi izazov u Evroligi protiv španske Valensije u dvorani "Mira i prijateljstva" u okviru 14. kola, a čini se da je došlo vreme i da srpski reprezentativac Filip Petrušev debituje u dresu pirejaca.

Dvadesettrogodišnji košarkaš je stigao u redove Olimpijakosa pre nešto više od dve nedelje, međutim, iako je bio sa ekipom na prošlom duelu u Evropi protiv minhenskog Bajerna, nije dobio priliku da upiše minute. 

Sada je govorio pred duel sa "šišmišima" i tvrdi radio je na svom telu od sletanja u atinu i da se oseća spremno za prve nastup ove sezone.

- Spreman sam možda 75-80%. Osećam se mnogo bolje nego kada sam došao. Uložio sam dosta truda, radio sam sa trenerima na snazi, tako da sam definitivno mnogo bolje nego kad sam došao. Definitivno sam spreman da dobijem prve minute. Uzbuđen sam, radujem se tome, iskren je bio centar crveno-belih.

Osvrnuo se i na rivala.

- Svi španski timovi igraju veoma brzo, biće veoma teško. Igraju timski, ali tako treba i mi da izgledamo, kratak je bio Petrušev.

Za kraj je prokomentarisao epizodu u NBA.

- Nisam mnogo igrao u NBA, tako da ne mogu da kažem, samo sam gledao, nisam to osetio, ali uvek sam voleo takmičarsku stranu Evrolige više nego NBA. Očigledno je NBA drugačiji, više je individualna liga, u Evroligi je više zastupljen tim. Uvek sam više voleo da igram u Evroligi - zaključio je bivši igrač Crvene zvezde Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading