MILUTINOV ZAKUKAO ZA SAIGRAČEM: Petrušev nam je potreban

Autor:

Sport

07.12.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi centar Olimpijakosa trebaklo bi sutra da debituje protiv Bajerna u 13. kolu Evrolige.

MILUTINOV ZAKUKAO ZA SAIGRAČEM: Petrušev nam je potreban

Foto: Starsport

Srpski tandem haraće u crveno-belom dresu. Nikola Milutinov velika je uzdanica Olimpijakosa na centru, a nedavno je dobio i društvo iz reprezentacije Srbije u liku Filipa Petruševa, koji se posle neuspele NBA epizode vratio u Evropu. Prema najavama iz Atine Petrušev bi trebalo da debituje sutra protiv Bajerna u 13. kolu Evropige, a koliko mu znači dolazak dobro poznatog igrača poručio je upravo Milutinov.

- Petrušev je pokazao prošle sezone i ovog leta da je kvalitetan košarkaš. Može da nam pomogne mnogo, nadam se da će uskoro biti na terenu jer nam je potreban igrač kao on - zakukao je Milutinov.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Milutinov i Filip Petrušev

Nema sumnje da će na njihovu dobru saradnju na terenu pozitivno uticati i to što se znaju iz reprezentacije Srbije. Tako su u tandemu letos igrali na svetskom prvenstvu u Indoneziji i trasirali put "orlovima" prema srebrnoj medalji koja je osvojena posle poraza od Nemačke u velikom finalu Mundobasketa.

On se potom osvrno i na svoju karijeru i učinak.

- Malo sam van ritma zbog povrede. Moram da radim jako kako bih se vratio u formu, dolaze bolji dani. Pozitivan sam i samouveren - jasan je Milutinov, koji je prokomentarisao i generalno nepovoljnu situaciju sa povredama u timu:

- Ne znam šta je uzrok tome. Možda je zbog Mundobasketa. Možda je samo splet nesrećnih okolnosti. Nadam se da će sve timove, ne samo nas, zaobići povrede i da će sve ekipe imati najjače sastave na raspolaganju. Nama je važno da budemo svi zdravi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading