ON JE SJAJAN IGRAČ, KORISTIĆE OLIMPIJAKOSU: Trener Sakramenta o Petruševu

Autor:

Sport

08.12.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Značiće mu na planu samopouzdanja

ON JE SJAJAN IGRAČ, KORISTIĆE OLIMPIJAKOSU: Trener Sakramenta o Petruševu

Foto: printskrin/vikipedia

Filip Petrušev je ovog meseca pojačao Olimpijakos, a u Pirej je stigao iz Sakramento Kingsa. Iako se nije dugo zadržao u timu iz Kalifornije, tamošnji trener Majk Braun imao je samo reči hvale za srpskog košarkaša.

Olimpijakos koji se našao u očajničkoj potrazi za pojačanjem igračkog kadra je iskoristio priliku i doveo srpskog reprezentativca.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Petrušev u NBA

Trener "kraljeva" Majk Braun, imao je samo pozitivne reči za Petruševa koji se u njegovom timu zadržao jako kratko.

Bio je malo kod nas. Mlad je, ali deluje da ima dosta iskustva. Imao je neke velike utakmice u reprezentaciji Srbije. Biće on dobar u Olimpijakosu. Srećan sam i uzbuđen zbog njega. Srećan sam i zbog Olimpijakosa sa kojim sam radio jer je Vezenkov došao od njih kod nas. Dobili su od nas jako dobrog igrača i želim im sve najbolje - poručio je poznati američki strateg.

Avantura u NBA ligi nije se odvijala onako kako je Petrušev zamislio i želeo, te je reprezentativac Srbije, nakon potpisa sa Filadelfijom, trejdovan u Los Anđeles Kliperse, a potom i Sakramento Kingse odakle je kao kao slobodan igrač stigao u redove crveno-belih iz Pireja.

Po rečima trenera Olimpijakosa Jorgosa Barcokasa Petrušev će večeras debitovati u "Dvorani mira i prijateljstva" protiv Bajerna. Njegov tim se trenutno nalaze na deobi devete pozicije u Evroligi sa učinkom od šest pobeda i isto toliko poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading