OBIČNO NE IZNOSIMO REČI IGRAČA! Sudija OBJASNIO zašto je IZBACIO Jokića iz igre! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.12.2023

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Denvera pre kraja prvog poluvremena morao u svlačionicu.

OBIČNO NE IZNOSIMO REČI IGRAČA! Sudija OBJASNIO zašto je IZBACIO Jokića iz igre! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić završio je meč u Čikagu posle duela sa imenjakom Vučevićem iz redova Bulsa. Najveća zvezda Nagetsa se prilikom završetka akcije okrenuo prema arbitru i dobacio ružnu reč, posle koje je morao "na tuširanje".

Posle utakmice Mark Lindzi, glavni arbitar utakmice u kom je Denver trijumfovao u "srpskom gradu" rezultatom 114:106, dotakao se sporne situacije i detaljno objasnio:

- Da se razumemo, Nikola je izbačen posle jedne tehničke greške jer je uputio vulgarne reči našem licu, i to je po našim merilima zahtevalo isključenje - rekao je Mark Lindzi glavni sudija na meču Bulsa i Nagetsa.

Potrudili su se novinari da "iskopaju" objašnjenje kako je Jokić isključen posle jedne tehničke greške, što je redak slučaj u NBA, pa je arbitar dodatno objasnio nastalu situaciju.

- Obično ne iznosimo javno šta je igrač rekao, ali jezik je dosegao standard za izbacivanje - istakao je Lindzi.

To je već drugo isključenje za Jokića na 24 utakmice od početka sezone. Prethodno je toliko je puta bio isključen bio na 288 utakmica u razmaku od 2019. do 2023. godine. Nikola je do isključenja upisao četiri poena, devet skokova i šest asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading