OTKRIVENA POZADINA SKANDALA! Sudije se IZBLAMIRALE isključenjem Jokića, pa pokvarile VAŽAN dan za Srbe! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.12.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je bilo u znaku spektakla.

OTKRIVENA POZADINA SKANDALA! Sudije se IZBLAMIRALE isključenjem Jokića, pa pokvarile VAŽAN dan za Srbe! (VIDEO)

Foto: Twitter/printscreen

Centar Denver Nagetsa i MVP prošlosezonskog NBA finala doživeo je nepravdu, pošto su ga sudije sramno izbacile iz igre protiv Čikaga, ali je na kraju branilac titule upisao novi trijumf.

Nikola Jokić je poslat u svlačionicu sredinom druge četvrtine posle duela protiv Nikole Vučevića, gde ga je crnogorski centar verovatno i faulirao, a Jokiću se to nije svidelo i samo je pitao sudije o čemu se radi.

Međutim, arbitri nisu želeli da ga čuju, štaviše, nisu dodelili ni tehničku grešku, već su ga odmah poslali u svlačionicu na zaprepašćenje svih gledalaca.

Ništa manje čuđenje nije bilo kod igrača oba tima, trenera, kao i navijača, da bi se potom otkrio i frapantan podatak.

Budući da se zna kako Čikago važi za "srpski grad", obzirom da je drugi u svetu sa najviše naseljenih Srba, oni su imali i dan srpskog nasleđa, gde su se okupili u velikom broju da gledaju "Džokera. Uprkos tome, sudije su odlučile da ga isključe i pokvare okupljenima užitak da posmatraju Jokićeve majstorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading