NIKOME NIJE BILO JASNO ŠTA SE DEŠAVA! Pogledajte zbog čega je ISKLJUČEN Jokić! (VIDEO)

Autor:

Sport

13.12.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski drugi put u sezoni morao da napusti teren pre kraja utakmice.

NIKOME NIJE BILO JASNO ŠTA SE DEŠAVA! Pogledajte zbog čega je ISKLJUČEN Jokić! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Glavna tema prethodne večeri u NBA bilo je isključenje Nikole Jokića protiv Čikaga. Njegov Denver slavio je na gostovanju Bulsima, ali je srpski košarkaš morao iz igre već u prvom poluvremenu.

"Džoker" je izbačen sa parketa posle jednog duela sa Nikolom Vučevićem, kada su ga sudije, iz samo njima poznatog razloga poslale u svlačionicu.

Nikome u dvorani nije bilo jasno šta se dešava i zbog čega su donele takvu odluku. Mnogi navijači u "srpskom gradu" su zvižducima ispratili ovakvu odluku, dok je Jokić posle meča dao svoje viđenje cele situacije.

U tom napadu je Srbin igrao 1 na 1 sa imenjakom Vučevićem, šutirao uz verovatno faul Crnogorca, a lopta nije ušla u koš. Dok su se igrači vraćali na Denverovu polovinu terena, Nikola je nešto dobacio sudiji, koji je odmah pokazao isključenje.

 

Čak i igrači Bulsa su stajali u neverici, posmatrajući dešavanja na terenu, a i navijači Čikaga su glasno negodovali zbog odluke.

- Ovo je potpuno preterano. Navijači nisu došli da gledaju sudije, nego dvostrukog MVP-ja - rekli su komentatori koji su prenosili ovu utakmicu.

Iako je Jokić isključen, Denver je na kraju slavio rezultatom 114:106, a Jokić je do izbacivanja imao 4 poena, 9 skokova i 6 dodavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading