SFEROPULOS ZADOVOLJAN POBEDOM NAD MEGOM! Trener Zvezde Meridianbet OTKRIO zašto Nejpir nije igrao!

Autor:

Sport

11.12.2023

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac propustio meč u dvorani "Ranko Žeravica".

SFEROPULOS ZADOVOLJAN POBEDOM NAD MEGOM! Trener Zvezde Meridianbet OTKRIO zašto Nejpir nije igrao!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet su posle velike neizvesnosti savladali ekipu Mege u Hali sportova "Ranko Žeravica" serijom 9:0 u poslednja dva minuta utakmice.

Time su crveno-beli na volšeban način preživeli "monstruozno" drugo poluvreme Nikole Topića, ali i dabl-dabl raspoloženog Uroša Plavšića za konačnih 88:98.

Trener gostujućeg sastava, Janis Sferopulos bio je zadovoljan zbog ishoda večerašnje utakmice, koja je na kraju otišla u korist njegove ekipe.

Foto: Starsport

Šabaz Nejpir

- Želim da čestitam svojim igračima na pobedi. Ovo je važna pobeda za nas, znamo da je Mega talentovan tim. Mladi su i puni entuzijazma. Ako ne dođete spremni da odigrate čvrstu utakmicu, možete vrlo lako da izgubite. Ovo je važna pobeda za nas i mislim da smo odigrali dobar deo meča, osim početka prvog i drugog poluvremena, onako kako bismo voleli. Na kraju, pokazali smo karakter, odigrali dobru odbranu u poslednjoj četvrtini. I odigrali smo dobru odbranu i napad i postigli 30 poena. Nije bilo lako, jer smo došli iz duple nedelje u Evroligi. I zbog toga je ova pobeda toliko važna - rekao je Sferopulos.

Nije bilo u igri Šabaza Nejpira, koji je meč odgledao sa klupe, ali Grk naglašava da nema razloga za paniku.

- Šabaz je imao spazam. Nisam želeo da rizikujem njegova leđa večeras. Želimo da ga sačuvamo za naredne mečeve.

Na pitanje o sjajnoj partiji Nikole Topića, koji kao pozajmljen igrač ove sezone nastupa za tim Mege jako dobro, iskusni stručnjak kaže:

- Postoji dosta razgovora o Topiću. On je jako talentovan. Došao sam kada je on već bio u Megi. Tako da da, on igra jako dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading