KARLO ANĆELOTI NAJAVIO VELIKE USPEHE: Italijanski stručnjak cilja na LIGU ŠAMPIONA!

Autor:

Sport

11.12.2023

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ovo je posebno takmičenje. Naš plan je da sutra odigramo dobro i da pobedimo", izjavio je Karlo Anćeloti pun optimizma.

KARLO ANĆELOTI NAJAVIO VELIKE USPEHE: Italijanski stručnjak cilja na LIGU ŠAMPIONA!

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Trener fudbalera Real Madrida, Karlo Anćeloti, govorio je večeras za medije pred gostovanje u Unionu iz Berlina u utorak (21.00).

Trener "Los Blankosa" samouvereno je istakao kako njegov tim može do titule prvaka Lige šampiona. 

- Uradili smo sjajan posao u grupnoj fazi. Uvek je teško osvojiti Ligu šampiona, ali mislim da imamo kvalitet da se borimo do kraja i osvojimo ovo takmičenje - naveo je italijanski stručnjak. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Povodom sutrašnjeg okršaja, Anćeloti je naglasio kako neće izvoditi ekipu u izmešanom sastavu. 

- Ostvarili smo cilj, pošto smo osvojili prvo mesto na tabeli. Želimo da grupnu fazu završimo na visokom nivou. Ovo je posebno takmičenje. Naš plan je da sutra odigramo dobro i da pobedimo. Izabraću najboljih 11. Oni koji su igrali protiv Betisa i koji nisu umorni biće u timu protiv Uniona. Međutim, ima onih koji se nisu u potpunosti oporavili. Oni će odmarati. Ako budem rotirao to će da bude zato što neki igrači mogu da imaju problem - rekao je popularni "Don Karlo".

Real Madrid već je uveliko osigurao osminu finala najjačeg evropskog takmičenja, a u španskoj Primeri nalazi se na drugoj poziciji, sa dva boda manje od velikog iznenađenja Španije, Đirone. Sa druge strane, Union čuva san o proleću u Evropi. Eventualnom pobedom, uz poraz Brage, popularni "Šumari" bi se našli u nokaut fazi Lige Evrope

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading