FMP ODLIČAN U MORAČI, ALI NEDOVOLJNO: Budućnost slavila nad Panterima

Autor:

Sport

09.12.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraćaju se u Beograd praznih šaka

FMP ODLIČAN U MORAČI, ALI NEDOVOLJNO: Budućnost slavila nad Panterima

Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Veoma zanimljiv meč viđen je u Morači gde su nam domaća Budućnost i FMP priredili interesantnu utakmicu 11. kola AdmiralBet ABA lige u kojoj je podgorički tim slavio rezultatom 82:76, po četvrtinama 16:15, 23:20, 22:17, 21:24.

Prava rezultatska klackalica vladala je tokom celog meča. Prednost se smenjivala nekoliko puta, a najviša je iznosila plus 11 u korist podgoričkog tima. Panteri su se vraćali u meč iz više navrata i u poslednoj četvrtini su uspeli da povežu seriju od devet nula, te priđu na samo dva poena zaostatka, ali to ipak nije bilo dovoljno.

U poslednjem minutu su pravili ključne greške kada su imali priliku da priđu na posed zaostatka, te je Budućnost slavila nad timom iz Železnika.

Najefikasniji u redovima pobedničkog tima bila su čak tri košarkaša koja su postigla po 11 poena - Marvin Džouns, Mekinli Rajt i Petar Popović, dok je Joan Makundu dodao poen manje. Novajlija Jogi Ferel se takođe istakao sa devet poena, tri skoka i dve asistencije.

Hugo Beson je bio najefikasniji pojedinac meča sa 19 poena, Bojan Subotić je dodao 14, dok je još Nejt Votson bio dvocifren u redovima FMP sa 10 poena.

Podgoričani se posle ove pobede nalaze i dalje na trećoj poziciji koju dele sa Cedevita Olimpijom i upravo rivalom kome gostuju u sledećem kolu AdmiralBet ABA lige - Partizanom. FMP se nalazi na 12. mestu i u sledećem kolu će gostovati u hrvatskoj ekipi Zadra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading