DRAMA U ŠVEDSKOJ: Tinejdžeri teško ranjeni u pucnjavi, napadač u begu!

Autor:

Svet

09.12.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pucnjava u Sederteljeu tinejdžeri ranjeni, policija u potrazi za napadačem

DRAMA U ŠVEDSKOJ: Tinejdžeri teško ranjeni u pucnjavi, napadač u begu!

Foto: Tanjug/AP

U švedskom gradu Sederteljeu, nedaleko od Stokholma, došlo je do pucnjave u kojoj su ranjena najmanje tri tinejdžera.

Prema informacijama švedskog javnog servisa SVT, tinejdžeri su rođeni 2006. i 2007. godine, a jedan od njih je teže povređen. Svi povređeni su prebačeni u bolnicu, dok policija još uvek traga za napadačem.


Ova pucnjava se događa u kontekstu sve većeg nasilja koje je zahvatilo Švedsku u poslednjih godinu dana. Prema pretpostavkama, ovo bi mogao biti još jedan u nizu obračuna kriminalnih bandi koji potresaju zemlju.

Policija i hitne službe su odmah reagovale i trenutno vrše uviđaj na mestu pucnjave, dok razgovaraju sa svedocima kako bi prikupili sve relevantne informacije o ovom slučaju.


Švedska pod talasom nasilja



Nasilje koje je zahvatilo Švedsku poslednjih godinu dana izazvalo je zabrinutost među građanima i vlastima. Pucnjave se dešavaju kako danju tako i noću, a žrtve često postaju mladi ljudi, poput tinejdžera pogođenih u pucnjavi u Sederteljeu.

Preliminarna istraga je pokrenuta za pokušaj ubistva i teško krivično delo nošenja oružja, dok se švedska policija trudi da identifikuje i uhvati počinioce ovih nasilnih dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading