PREDSEDNIK PANATINAIKOSA BESAN POSLE PORAZA: UDARIO na EVROLIGU!

Autor:

Sport

01.12.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jednom je imao šta da kaže

PREDSEDNIK PANATINAIKOSA BESAN POSLE PORAZA: UDARIO na EVROLIGU!

Foto: Instagram printscree/dpg7000

Dimitris Janakopulos

Dimitris Janakopulos je besan na sudije posle poraza od Partizana u Beogradu.

Prvi čovek Panatinaikosa ponovo se oglasio na društvenim mrežama i žestoko je napao sudijsku trojku koja je delila pravdu u Areni - Emin Mogulkoč, Olegs Latiševs i Žordi Aliaga.

Postavio je snimak od nekoliko sudijskih odluka koje su bile protiv njegovog tima i tvrdi da su bile pogrešne. U poruci je između redova spomenuo i Dubai, tim koji bi trebalo da uđe u Evroligu u budućnosti.

Republika

Foto: instagram

Janakopulosov "stori" na Instagramu

 

- Nije važno koliko arapskih i njihovih naftnih dolara donesete u ligu, sa ovim nivoom suđenja nijedna ozbiljna kompanija neće investirati. Niko neće da stavi svoje ime uz ovakav cirkus - napisao je Janakopulos.

Zanimljivo je što upravo on ima ovakav komentar, s obzirom na potrošen novac i pojačanja atinskih zelenih u letnjem prelaznom roku.

Nije prvi put da se Janakopulos oglašava na ovaj način, a činio je to već takođe zbog meča sa Partizanom. Crno-beli su prošle godine pobedili u Atini u dramatičnoj završnici, a tada se takođe oglasio na isti način...

- Kradete naše vreme, energiju i novac poslednjih 20 godina, a kada vam tražimo da napustimo vaše takmičenje vi nam ne dozvoljavate - napisao je tada.

I pored ogromne uložene svote novca, Panatinaikos se "muči" ove sezone u Evroligi gde posle 11 kola ima skor 6-5.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading