KK CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET PUŠTA U PRODAJU KARTE ZA EFES: Delije spremaju novi spektakl u Areni

Autor:

Sport

27.11.2023

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skromne cene za novi nastup u Evroligi

KK CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET PUŠTA U PRODAJU KARTE ZA EFES: Delije spremaju novi spektakl u Areni

Foto: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda Meridianbet najavio je da će sutra pustiti u prodaju karte za meč 11. kola Evrolige protiv Anadolu Efesa u Areni. 

Nakon neočekivano ubedljivog poraza od Armanija, crveno-bele očekuje novi ispit u Evroligi koji neće biti nimalo lak, s obzirom da im u goste dolazi tim koji je, ne tako davno, dva puta za redom osvajao najveće košarkaško takmičenje u Evropi.

Timu Janisa Sferopolusa će ovo biti prva u paklenom nizu od čak 12 utakmica koje će odigrati tokom decembra, od čega sedam u Evroligi. Očekuju ih vrlo bitni dueli protiv Anadolu Efesa, Valensije, Baskonije, Albe iz Berlina, Real Madrida, Makabija i Panatinaikosa.

Cene karata za predstojeći meč sa Efesom su i više nego priuštive. Najjeftinije ulaznice su 1300 dinara i one se odnose na bok nivoa 400, dok je centralni deo na istom nivou skuplji za 200 dinara.

Samo tribina B košta 2000 dinara, dok za sve ostale tribine (A, C i D), kao i parter B treba izdvojiti 3000 dinara.

Koliko je potrebno novca izdvojiti za ostale pozicije možete pogledati na slici ispod:

Foto: KK Crvena zvezda

Cene karata KK Crvena zvezda Meridianbet za Evroligu

Meč će biti odigran u petak, 1. decembra od 20 časova u Areni, a karte za utakmicu sa turskim predstavnikom i nekadašnjim osvajačem Evrolige će biti u prodaji u utorak od 12 časova, a prodaja će se vršiti po uobičajenoj proceduri, na svim prodajnim mestima Tickets.rs kao i online na sajtu www.tickets.rs.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ZIVE ZA SLETOVE I PARADE

27.11.2023 14:40

Balkanski Severokorejci !