ĐUROVIĆ NEMA DILEMU: Zvezda Meridianbet biće šampion

Autor:

Sport

04.11.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli mogu do nove titule

ĐUROVIĆ NEMA DILEMU: Zvezda Meridianbet biće šampion

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana imaju isti skor u Evroligi posle šest kola od dve pobede i četiri poraza. Crveno-beli su savladali Bajern, dok su crno-beli poraženi od Baskonije. Povodom ovih mečeva oglasio se i legendarni stručnjak Vlade Đurović i on je za Arenu poručio da će klub s Malog Kalemegdana osvojiti trofej AdmiralBet ABA lige. 

Republika

Foto: youtube.com/HappyTV

Vlade Đurović

 

 - Mi uglavnom pratimo ABA Ligu, poraz od Partizana neće naškoditi Zvezdi, mislim da će Zvezda biti prva u ABA ligi i da je poraz Partizana od Mege bitan i da će pobediti Partizan na domaćem terenu. Ne bi trebalo mnogo da se sekiraju. Poraz u Evroligi doveo je do limita. Zvezda mora da dobije sve utakmice kod kuće. Moraš da doneseš i 2-3 pobede na strani, da izgubiš kod kuće od najjačih, ali drugo mora da se dobije. Taj kredit Zvezda je potrošila -  rekao je Đurović.

Takođe, on se osvrnuo i na duel protiv Ekipe iz Podgorice. 

- Velika je razlika, Budućnost nije u Evroligi, ni u Evrokupu ne može mnogo da uradi. Zvezda ne bi trebalo da strepi od njih, Budućnost je jaka za ostatak ABA lige, ne računam večite tu. Derbi, Budućnost i Igokea će se boriti za treće i četvrto mesto. Što se meča tiče, Zvezda je favorit, to je dobra ekipa i dobri igrači, drugo je što ne ide i ima promašaja. Ako ih krene, teško svakome -  jasan je Đurović.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Pedja

05.11.2023 09:14

...rece Vlada osvedoceni Zvezdas, koji je jedva preziveo proslofinale Aba lige😉.

Дуле

05.11.2023 11:33

@Pedja - Никако без партизанки на темама везано за цз...паћеници.

Nn

05.11.2023 09:48

Kad on kaze sigurno je tako.

Sla

05.11.2023 10:51

@Nn - Dok ovakvi daju prognoze i loze ove luzere,nema brige