ITUDIS POHVALIO TEODOSIĆA: Miloš je DIRIGENT! Nismo uradili NIŠTA da ga ZAUSTAVIMO!

Autor:

Sport

14.11.2023

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvalno je grčki stručnjak govorio o Zvezdi Meridianbet.

ITUDIS POHVALIO TEODOSIĆA: Miloš je DIRIGENT! Nismo uradili NIŠTA da ga ZAUSTAVIMO!

Foto: Starsport

Trener Fenera Dimitris Itudis

Crvena zvezda Meridianbet pobedila je Fenerbahče u osmom kolu Evrolige rezultatom 87:56, a trener tima iz Turske Dimitris Itudis bio je vidno neraspoložen.

- Nemam mnogo toga da kažem. Mi nismo prikazali ništa od onoga što možemo, Zvezda je sa druge strane bila sjajna, pa je epilog meča logičan sled događaja - počeo je trener turskog tima.

Jasno je bilo da odbrana Fenerbahčea nije imala rešenja za Miloša Teodosića koji je još jednom prosipao magiju po parketu Arene.

- Pre svega, da kažem da Miloš igra dobro u kontinuitetu. Generalno igra izvanredno. I protiv Partizana, Barselone, Bajerna… Nismo mogli da ga zaustavimo. To što smo radili, nije bilo dovoljno.

Republika

Foto: star sport

Miloš Teodosić

 

Nije samo Teodosić odigrao dobru partiju. Bilo je više igrača koji su se istakli, a nekako je iz senke zablistao i Stefan Lazarević.

-Nije me iznenadio. Lazarević je igrao sjajnu odbranu na Vilbekinu.

Za kraj je Itudis naglasio da je njegova ekipa mogla i verovatno i morala bolje napadački, ali je jednostavno odbrana Zvezda bila na daleko, daleko višem nivou.

- Mogli smo bolje napadački, ali igrala je Zvezda dobru odbranu. Promašili smo dosta otvorenih šuteva, nismo mogli da probijemo na niskom postu. Zasluženo pobeda, Zvezda je danas bila bolja. Lepo bi bilo da smo imali četvoricu-petoricu igrača koja nam fale - zaključio je trener Fenerbahčea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading