SFEROPULOS OPREZAN PRED FENERBAHČE: "Mogu da vas UBIJU"

Autor:

Sport

13.11.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svesni su crveno-beli izazova.

SFEROPULOS OPREZAN PRED FENERBAHČE: "Mogu da vas UBIJU"

Foto: Starsport

Janis Sferopulos trener Crvene zvezde Meridianbet izneo je svoja očekivanja pred duel sa Fenerbahčeom u okviru 8. kola Evrolige.

- Fenerbahče je tim koji je napravljen da ode na fajnal-for. Posle nekoliko utakmica zajedno moramo da igramo dobru odbranu i više u sistemu. Fener ima igrače koji mogu da vas 'ubiju' ako ih ne branite dobro. Što se tiče napada, moramo da igramo zajedno i pronađemo najbolja rešenja. Moramo da čitamo situacije i uzmemo ono što nam se pruža - rekao je Sferopulos.

Zvezda Meridianbet biće oslabljena neigranjem Branka Lazića i Adama Hange, dok će se u tim vratiti Marko Simonović.

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

 

Crveno-beli su u paklenom ritmu, a Grk je svestan izazova.

- Svi ljudi koji rade u Zvezdi Meridianbet, igrači, treneri, staf… Znaju da ako ste u ovom klubu morate da se borite na svakoj utakmici. Moramo da damo maksimum da pobedimo. Ovako se spremamo i za sledeći meč, nije bitno šta se desilo na prethodnim mečevima, fokusirani smo na sledeći meč. Naparvićemo plan za sutra i da radimo na treningu, jasno definišemo prioritet i budemo spremni za njih - završio je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading