SRAMOTA! Huligani traže 30:0 za Zadar ako Zvezda Meridianbet ne izađe - sprema se HAOS!

Autor:

Sport

12.11.2023

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon napada na delegaciju Crvene zvezde Meridianbet u Zadru u kome je povređen jedan član upravnog odbora beogradskog kluba, kao i dva novinara i jedan prijatelj kluba sada su se oglasili i navijači Zadra.

SRAMOTA! Huligani traže 30:0 za Zadar ako Zvezda Meridianbet ne izađe - sprema se HAOS!

Foto: Starsport

Nakon obraćanja Košarkaškog kluba Zadar u kome se potvrđuje incident, pa onda i drugog saopštenja crveno-belih upućeno na reakciju ABA lige

Sada su se na fejsbuk stranici "KK Zadar fans" oglasili i navijači u postu pod naslovom:

 Zvezda na sve načine pokušava da se utakmica odigra pred praznim tribinama

- Još je ostalo 2.861 ulaznica u prodaji. Krešin dom bit će krcat! 9.000 navijača u paklenoj atmosferi dočekuje Crvenu zvezdu Meridianbet koja se trese pod nogama! Ako igrači Zvezde ne izađe na parket očekujemo registrovanje utakmice 30:0 u korist Zadra. Prodaja preostalih karata počinje ujutro od 10 sati na blagajnama ŠC Višnjik - stoji u objavi navijača Zadra, bez ikakve osude divljačkog napada na novinare i članove delegacije Zvezde Meridianbet.

Utakmica sedmog kola AdmiralBet ABA lige između Crvene zvezde Meridianbet i Zadra zakazana je za 17 časova u dvorani "Višnjik", a ostaje da se vidi do početka meča da li će na kraju biti odigrana pred navijačima ili pred praznim tribinama. Pred ovu utakmicu navijačka grupa "Tornado" je objavila saopštenje još u sredu, a njega prenosimo u celosti. 

- Došao je trenutak da dignemo svoj glas i pokažemo svima da nas nikakva nepravda neće slomiti! Prošla utakmica nas je ostavila sa gorčinom u ustima, ali to nas neće zaustaviti. Ovo je prilika da se uzdignemo i pokažemo svima da smo nepokolebljivi. Pozivamo sve vas da dođete na utakmicu i date podršku našoj ekipi. Neka se dvorana trese od naše strasti i energije. Neka naši igrači znaju da smo uz njih bez obzira na sve! Naša odanost klubu neće biti narušena nikakvim sudijski odlukama. Neka protivnički igrači znaju da su došli u našu tvrđavu, gde se nepravda kažnjava strašću i verom u našu ekipu. Neka naša glasna podrška bude neprijateljima noćna mora. Neka naša strast bude oružje koje će nas dovesti do pobede. Ovo je trenutak da dokažemo kako nas ujedinjene niko ne može pobediti. S igračima i trenerima na parketu, zajedno ćemo pobediti privatne lobije srpske prćije od lige. NAPRED ZADAR! - piše u saopštenju "Tornada". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading