BOGDAN GLEDAO PARTIZAN, PA SE RASPUCAO U MEKSIKU! Atlanta pobedila Orlando u dramatičnoj završnici! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.11.2023

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Bogdanović pružio solidnu partiju za Atlantu protiv Orlanda i to u Meksiko Sitiju.

BOGDAN GLEDAO PARTIZAN, PA SE RASPUCAO U MEKSIKU! Atlanta pobedila Orlando u dramatičnoj završnici! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Bogdan Bogdanović

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović pružio je impresivnu partiju dok je gledao okršaj Partizana i Fenerbahčea u Evroligi. Poželeo je svojim bivšim klubovima sreću u nastavku takmičenja, dok su ga navijači "dozivali" da se vrati. Nakon toga, Bogdanović je odigrao sjajnu utakmicu u Meksiko Sitiju u okviru promocije NBA lige.

U meču između Orlanda i Atlante, Atlanta je slavila u dramatičnoj završnici rezultatom 120:119. Trojka Džamala Mareja na 31 sekundu do kraja bila je ključna za pobedu Atlante. Na kraju, Paolo Bankero je promašio šut za pobedu Orlanda, a Trej Jang je izvršio krađu lopte od Markela Fulca, čime je Atlanta došla do pobede.

 

 

Bogdan Bogdanović, koji je počeo utakmicu sa klupe, završio ju je sa ukupno 15 poena, uz impresivnih 6/11 iz igre, 3/6 za tri poena, četiri skoka, tri asistencije i tri ukradene lopte. Njegova efikasna igra bila je od suštinskog značaja za pobedu njegovog tima. Trej Jang je takođe imao spektakularnu partiju sa 41 poenom, četiri skoka, tri ukradene lopte i osam asistencija.

Ova utakmica u Meksiko Sitiju može ukazivati na mogućnost proširenja NBA lige na ovaj grad u budućnosti, prema najavama komesara Adama Silvera. Atlanta je takođe pokazala svoju košarkašku snagu, a Bogdanovićeva doprinos igri bio je od ključnog značaja.

U drugoj utakmici između Indijane i Milvokija, Indijana je pobedila rezultatom 126:124, iako je Janis Adetokunbo postigao 54 poena za Milvoki. Haliburton je predvodio Pejserse sa 29 poena, 10 asistencija i šest skokova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading