DEMONSTRACIJA SILE: Srpkinje razbile Ukrajinu sa 42 razlike!

Autor:

Sport

09.11.2023

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan start kvalifikacija za EP!

DEMONSTRACIJA SILE: Srpkinje razbile Ukrajinu sa 42 razlike!

Foto: Starsport

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije ubedljivo je savladala Ukrajinu na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo! Naše "kraljice" su slavile rezultatom 82:40.

Najefikasnije u sastavu koji predvodi selektor Marina Maljković bile su Tina Krajišnik sa 22, Jovana Nogić sa 15, Ivon Anderson sa 14, odnosno Saša Čađo sa osam poena.

Bolje od ostalih u sastavu Ukrajine bile su Viktorija Balaban sa deset i Mirijam Nil sa sedam poena.

Košarkašice Srbije su ozbiljno i fokusirano ušle u duel sa Ukrajinom, odigranom u hali "Ranko Žeravica" u Novom Beogradum, a razlika u kvalitetu je vrlo brzo došla do izražaja.

Srpkinje su dobile prvu četvrtinu sa čak 26:8, pa je već tada bilo više nego jasno da su daleko bolja selekcija od gošći. U nastavku su naše dame nastavile istim tempom i do kraja utakmice diktirale dešavanja na parketu.

Bilo je prostora i za atraktivne poteze koji su našile na odobravanje publike, a Srbija je naposletku okončala duel sa čak 42 poena razlike u svoju korist.

Reprezetativke Srbije misli su sada usmerile ka duelu protiv Severne Makedonije gostima. Taj duel je na programu 12. novembra, a poslednji rival u grupi je selekcija Portugalije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading