UPERIO PIŠTOLJ U GLAVU POŠTARU (20), PA OTEO SKORO 2.500 EVRA: Nakon krađe zapucao u vazduh - brojne policijske ekipe tragaju za razbojnikom!

Autor:

Svet

09.11.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe, od poštara je uzeo dva telefona i ključeve od službenog vozila.

UPERIO PIŠTOLJ U GLAVU POŠTARU (20), PA OTEO SKORO 2.500 EVRA: Nakon krađe zapucao u vazduh - brojne policijske ekipe tragaju za razbojnikom!

Foto: Shutterstock

U mestu Polog, između Mostara i Širokog Brijega danas se u poslepodnevnim satima dogodilo razbojništvo nad radnikom brze pošte "Hrvatske pošte Mostar“.

Prema dosadašnjim saznanjima, 20-godišnjeg radnika pošte je, praktično, namamio, za sada nepoznati muškarac, kojem je trebalo da isporuči pošiljku, a koji ga je čekao u zaseoku Ovojci.

Međutim, kada se poštar službenim vozilom dovezao na to mesto, muškarac je pred njega iskočio maskiran te mu uperio pištolj u glavu i naredio da mu preda sav novac koji ima.

Nakon što je to učinio, razbojnik je, kako saznajemo, pobegao s novcem u od skoro 4.500 KM (2.250 evra). Takođe, od poštara je uzeo dva telefona i ključeve od službenog vozila, a dok se udaljavao pešice iz pištolja je ispalio nekoliko hitaca u vazduh.

Da se razbojništvo dogodilo, potvrđeno je i iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog koje je naredilo poduzimanje svih neophodnih istražnih radnji. Na terenu su brojne policijske ekipe koje tragaju za počiniocem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading