FENER ČEKA PAKAO RASPRODATE ARENE! Evo kako su grobari dočekali IZDAJNIKA Madara! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.11.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac na kraju prošle sezone u spornom transferu pojačao tim iz Istanbula.

FENER ČEKA PAKAO RASPRODATE ARENE! Evo kako su grobari dočekali IZDAJNIKA Madara! (VIDEO)

Foto: Euroleague.net

Trener Partizana Željko Obradović neće moći da računa na kapitena Kevina Pantera u meču protiv Fenerbahčea, dok su i gosti iz Istanbula značajno oslabljeni neigranjem kvarteta Kalates, Gudurić, Sanli i Pjer koji nisu u sastavu za večerašnji okršaj.

Treba reći da su sve ulaznice za ovu utakmicu planule, pa će duel bivših šampiona Evrope biti održan pred rasprodatom Arenom!

 

Najviše pažnje izazvao je dolazak Jama Madara, jer će prvi put od odlaska iz Humske nastupiti u Areni, ali u dresu protivničkog tima. Zato je mnoge zanimalo kako će grobari dočekati doskorašnjeg ljubimca.

Podsetimo, Izraelac je na kraju prošle sezone, vrlo uspešne, svojom voljom napustio Partizan posle dve sezone, uprkos protivljenju kluba i dogovorima koji su postignuti.

Ovaj potez duboko je razočarao navijače crno-belih, koji su ga pune dve sezone bodrili i pomogli mu da dođe do titule najboljeg mladog igrača Evrolige prethodne sezone. Svi su očekivali da u trećoj sezoni bude među nosiocima i postane prvi plejmejker ekipe.

Ipak, Madar se odlučio za prelazak u Fenerbahče, a večeras je prvi put kročio pred grobare kao igrač protivničkog tima. Usledila je salva zvižduka na njegov račun.

Izraelski reprezentativac nije pokazivao nikakve emocije kada je izašao na zagrevanje, da bi se posle toga upuio ka svlačionici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading