SRBI I UKRAJINCI PODELILI PLEN: Futsalerima bod na gostovanju u Mađarskoj!

Autor:

Sport

11.10.2023

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovi" poveli preko Petrova, a formalni domaćin izjednačio spornim golom.

SRBI I UKRAJINCI PODELILI PLEN: Futsalerima bod na gostovanju u Mađarskoj!

Foto: FSS

Futsal reprezentacije Ukrajine i Srbije odigrale su na neutralnom terenu u Mađarskoj nerešeno - 1:1, u meču 4. kola Grupe B kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, koje se iduće godine održava u Uzbekistanu.

"Orlovi" su poveli golom Strahinje Petrova u 17. minutu, a izjednačenje Ukrajini doneo je Jevhenij Žuk u 26. minutu, s tim da je pogotku prethodio evidentan prekršaj nad futsalerom Srbije Kristijanom Vasićem.

Izabranici selektora Dejana Majesa zaslužili su više, bili su bolji rival, imali više povoljnijih prilika, ali je malo nedostajalo da se pokupi ceo plen.

Naša selekcija je na trećem mestu u grupi sa pet bodova, Ukrajina je na drugoj poziciji sa sedam, dok Poljska ima devet, a Belgija samo jedan bod.

Do kraja elit runde kvalifikacija Srbiju očekuju dueli sa Poljskom i Belgijom. Na Svetsko prvenstvo prolazi prvoplasirana ekipa iz grupe, kao i četiri od pet najbolje drugoplasiranih reprezentacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading