BEOGRAD PRESTONICA MALOG FUDBALA: Počelo Svetsko prvenstvo u futsalu

Autor:

Sport

11.10.2023

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mečevi će se do 17. oktobra igrati u čak šest hala širom grada.

BEOGRAD PRESTONICA MALOG FUDBALA: Počelo Svetsko prvenstvo u futsalu

Foto: ISF

Svetsko prvenstvo u futsalu za uzrast srednjoškolaca i zvanično je otvoreno u Brogradu. Strane delegacije su stigle u glavni grad, koji će do 17. oktobra biti domaćin velikog takmičenja. Ceremonija otvaranja održana je u Hali sportova "Ranko Žeravica", a prisutnima su se obratili predsednik ISF Loren Petrinka i predsednik Saveza za školski sport Srbije Željko Tanasković.

Foto: ISF

 

- Već godinama unazad organizujemo velika takmičenja u konkurenciji školaraca. Svi koji jednom dođu u glavni grad Srbije uvek se rado vraćaju. Videli ste i završnicu ceremonije otvaranja. Klinci su veseli, igraju uz muziku i zastave svojih zemalja. Koristim priliku da se zahvalim i Ministarstvu sporta na finansijskoj podršci, takođe i Gradu Beogradu, koji podržava školski sport - poručio je Željko Tanasković.

Foto: ISF

 

Počelo je himnom Srbije, a završilo se kada su svi učesnici sa tribina sišli na parket i uz muziku igrali uz zastave svojih država. Potom su počeli mečevi po grupama, a igraju se u čak šest hala u Beogradu. Gosti na Ceremoniji otvaranja futsal takmičenja bili su i Sandra Srećković, potpredsednica Fudbalskog saveza Srbije i Verica Petković, savetnik u sekretarijatu za sport i omladinu grada Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading