NAVIJAČI ZADRA OPTIMISTI PRED ZVEZDU MERIDIANBET: "Pobedićemo privatne lobije srpske prćije od lige"

Autor:

Sport

08.11.2023

21:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč sedmog kola AdmiralBet ABA lige na programu je u nedelju.

NAVIJAČI ZADRA OPTIMISTI PRED ZVEZDU MERIDIANBET: "Pobedićemo privatne lobije srpske prćije od lige"

Foto: KK Zadar/Zvonko Kučelin

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet će u nedelju od 17 časova odigrati meč 7. kola AdmiralBet ABA lige protiv domaćeg Zadra, a uoči meča oglasila se navijačka grupa "Tornado".

Oni najavljuju paklenu armosferu u hali "Krešimir Ćosić".

Došao je trenutak da dignemo svoj glas i pokažemo svima da nas nikakva nepravda neće slomiti! Prošla utakmica nas je ostavila sa gorčinom u ustima, ali to nas neće zaustaviti. Ovo je prilika da se uzdignemo i pokažemo svima da smo nepokolebljivi. Pozivamo sve vas da dođete na utakmicu i date podršku našem timu. Neka se dvorana trese od naše strasti i energije. Neka naši igrači znaju da smo uz njih bez obzira na sve! Naša odanost klubu neće biti narušena nikakvim sudijskim odlukama. Neka protivnički igrači znaju da su došli u našu kuću, gde se nepravda kažnjava strašću i verom u naš tim. Neka naša glasna podrška bude neprijateljima noćna mora. Neka naša strast bude oružje koje će nas dovesti do pobede. Ovo je trenutak da dokažemo kako nas ujedinjene niko ne može pobediti. S igračima i trenerima na parketu, zajedno ćemo pobediti privatne lobije srpske prćije od lige. Napred Zadar - stoji u saopštenju.

Prethodno će crveno-beli u petak u Evroligi imati teško gostovanje Barseloni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading