BARAĆ ZADOVOLJAN POBEDOM, ALI IMA PRIMEDBE! Evo šta BRINE trenera Mege!

Autor:

Sport

05.11.2023

15:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef struke Beograđana imao je razloga za zabrinutost.

BARAĆ ZADOVOLJAN POBEDOM, ALI IMA PRIMEDBE! Evo šta BRINE trenera Mege!

Foto: Photo/Aba liga/Dragana Stjepanović

Mega je upisala novi trijumf u AdmiralBet ABA ligi i u šestom kolu regionalnog takmičenja savladala Zadar u dvorani "Ranko Žeravica" 91:81.

Trener Beograđana Marko Barać izneo je svoje viđenje ove utakmice, u kojoj je njegova ekipa stigla do bodova.

- Čestitam mojim igračima na načinu kako su se spremali za utakmicu, puno fokusa svaki dan je bilo potrebno da se igra na ovaj način u prvom poluvremenu. Mislim da smo odgovorili na puno stvari, kojeZadar čine jednom atipičnom i kvalitetnom ekipom i da je kao plod toga prvo vreme završeno na ovaj način. Videli smo dva različita poluvremena. Zadar je iskusna ekipa, koja dugo igra zajedno i može da igra praktički žmureći dobro. Promenili su način igre u drugom poluvremenu i u napadu i u odbrani. To je znak da smo odradili domaći zadatak kako treba, ali je i znak da to treba da bude jedna dobra pouka za naredne utakmice - rekao je Barać i dodao:

Foto: Starsport

 

- Podigli su nivo agresivnosti u odbrani, krenuli su da udvajaju na piku. Da li nismo imali dobre uglove, da li smo zadržavali loptu predugo, ostaje da analiziramo. Ono što, ipak raduje kada se Zadar vratio u igru je da su moji igrači našli dodatni motiv i pokazali zajedništvo da se još jednom ta utakmica dobije. Čestitam Zadru na svemu, imaju izvanredne rezultate, imali su jednu veliku seriju pobeda, želim im sreću u nastavku, a mi nastavljamo dalje nadam se sa dobrim igrama.

Šef struke Mege napominje da ovakve završnice moraju da budu dobra škola njegovoj mladoj ekipi.

- Jedino što ne možete da kupite je vreme, a ovoj ekipi je to potrebno. Da provode vreme zajedno, kako na treningu tako i da stiču iskustvo kroz igranje ove kvalitetne lige. Ono što očekujemo je da nakon svake neizvesne završnice izađemo iskusniji. Nadam se da ćemo nastaviti tu da rastemo, kao što se nadam da ćemo u slučaju igre kao u prvom poluvremenu nastaviti da igramo nešto bolje - istakao je Marko Barać.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading