FENERBAHČE DESETKOVAN PRED PARTIZAN: Itudis bez pola tima dolazi u Beograd, ali se Žoc ne zavarava

Autor:

Sport

08.11.2023

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaju ogroman broj igrača u rosteru, mogu da igraju jedan meč bez četvorice, poručio je Obradović.

FENERBAHČE DESETKOVAN PRED PARTIZAN: Itudis bez pola tima dolazi u Beograd, ali se Žoc ne zavarava

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Partizana dočekaće sutra Fenerbahče u sedmom kolu Evrolige, a ako je adekvatno praviti prognoze na osnovu medicinskog kartona crno-beli bi trebalo da budu bliži pobedi. Naime, Željko Obradović neće moći da računa na kapitena Kevina Pantera i Mateuša Ponitku, iako je Poljak počeo da trenira, dok njegov kum Dimitris Itudis neće imati na raspolaganju gotovo pola tima.

Foto: Starsport

Povređen: Marko Gudurić

Naime, u redovima Fenera zbog problema s kolenom neće biti srpskog reprezentativca Marka Gudurića koji je u prošlosti umeo da bude koban po Partizan, zatim plejmejkera Nika Kalatesa kojeg su želeli crno-beli, krilnog košarkaša Dajšona Pjera, kao ni centra Sertača Šanlija. Dok je pred Pjerom, izvesno je, nešto duža pauza, postoji mogućnost da preostala trojica budu spremni za mečeve naredne nedelje.

Republika

Foto: Starsport

 

Imajući ovo u vidu, neće biti iznenađenje da će Partizanu još više skočiti šanse za pobedu, iako su ionako favoriti prema prognozama kladionica. Međutim, to ne sme da zavarava ćer je Fenerbahče ove sezone upisao pet pobeda uz samo jedna poraz u Evroligi, dok je tim Željka Obradovića na dva trijumfa i četiri poraza.

Imaju ogroman broj igrača u rosteru, bilo koji igrač fali uvek fali. Kada fale četvorica to nije lako. Imaju veliki broj kvalitetnih igrača, mogu da igraju jedan meč bez svih tih igrača - bio je jasan Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading