OBRADOVIĆ ĆE KUMU DOĆI GLAVE: Partizan ima velike šanse za novu pobedu

Autor:

Sport

08.11.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli i Itudisov Fenerbahče sastaju se u sedmom kolu Evrolige.

OBRADOVIĆ ĆE KUMU DOĆI GLAVE: Partizan ima velike šanse za novu pobedu

Foto: Starsport

Željko Obradović i Dimitris Itudis

Ko će koga, ako ne kum kuma. Željko Obradović poznat je kao jedan od najpoštovanijih košarkaških trenera u svetu i najtrofejniji u Evropi što mu je donelo brojna poznanstva od kojih su se neka završila kumstvom. Jedno od njih je i sa Dimitrisom Itudisom, a upravo će se njihovi Partizan i Fenerbahče sastati sutra (20.30) u Areni u sedmom kolu Evrolige.

Biće to čak 14. put da će Obradović i Itudis sedeti na suparničkim klupama nakon što su pre toga čak 13 godina radili u istom klubu, Žoc kao glavni trener a Grk kao njegov pomoćnih. Gledajući međusobni skor Itudis vodi sa 7:6, pa će ovo biti prilika treneru Partizana da se izjednači sa kumom. A za tako nešto ima velike šanse jer bukmejkeri smatraju da je Partizan favorit pred svojim navijačima. Naime, kvota na crno-bele u kladionicama iznosi 1,72, dok je na turski tim 2,00.

Interesantno, gledajući poslednje međusobne duele dva tima domaći teren i nije neka prednost jer su gosti upisali gotovo isto trijumfa kao i domaćini. Međutim, sada će situacija biti potpuno drugačija jer Fenerbahče čeka grotlo Arene i sigurno 20.000 navijača. Pritom će Obradović imati dodatni motiv da savlada svoj bivši klub koji je odveo na krov Evrope u sezoni 2016/17.

Republika

Foto: Starsport

Jam Madar

S druge strane, grobari će sigurno napraviti paklenu dobrodošlicu za "odbeglog sina". Naime, prvi put će Jam Madar gostovati Partizanu nakon što je faktički pobegao u Istanbul i potpisao za Fener. Crno-beli su najavili sudski spor, dok navijači nisu oprostili Izraelcu što ih je izdao nakon što se kao igrač afirmisao upravo pod Obradovićevim nadzorom u Partizanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
ARMIJA NAVIJACA

08.11.2023 13:44

KUMOVI NAJBOLJI STE TRENERI ,ISTA SKOLA ! SRECNO NA F-4

NAVIJACI

08.11.2023 13:46

NAVIJACI POZDRAVIMO KUMA ITUDISA KAKO DOLIKUJE ! GOSPODSKI