IAKO NISU U VRHU TABELE! Zvezda Meridianbet i Partizan DOMINIRAJU u Evroligi! Evo u čemu su NAJBOLJI!

Autor:

Sport

05.11.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večiti rivali trenutno imaju skor od dve pobede i četiri poraza.

IAKO NISU U VRHU TABELE! Zvezda Meridianbet i Partizan DOMINIRAJU u Evroligi! Evo u čemu su NAJBOLJI!

Foto: Starsport

Partizan je u prethodnom, 6. kolu Evrolige, poražen u Vitoriji od Baskonije posle dramatične završnice, ali i pored toga što imaju samo dva trijumfa izabranici Željka Obradovića vode u čak četiri kategorije!

Crno-beli su ostali na liderskoj poziciji kao najefikasnija ekipa, sa čak 86,2 postignuta poena prosečno po utakmici, ispred Virtusa iz Bolonje koji je na drugom mestu uz 85,7 koševa na jednom meču.

Klub iz Humske kada se radi i u blokadama. Regionalni šampion "lupa" rivalima prosečno 3,7 "banane" po meču, dok Real Madrid ima tri blokade.

Foto: Starsport

 

Obradovićevi puleni prednjače i u preciznosti iz igre, tačnije za dva poena s 24,5 pogođenih šuteva po utakmici, dok je Makabi Tel Aviv na drugom mestu sa 22,8 preciznih šuteva.

Beogradski tim je lider i po broju pogođenih slobodnih bacanja sa prosekom od 16,7 pogođenih po meču.

Kada je u pitanju Crvena zvezda Meridianbet, srpski prvak je najbolji kada se gledaju brojevi ukradenih lopti. Imaju crveno-beli 8,8 "krađa" u proseku po meču, dok je iza njih berlinska Alba sa 8,3 ukradene lopte.

Inače, večiti rivali dele 10. i 11. poziciju na tabeli Evrolige uz skor 2-4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading