OVO SE DUGO ČEKALO: KRAJ SAGE! Prvo pojavljivanje Brazilca u dresu Partizana!

Autor:

Sport

04.11.2023

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao video-snimak!

OVO SE DUGO ČEKALO: KRAJ SAGE! Prvo pojavljivanje Brazilca u dresu Partizana!

Foto: Prinrskrin

Brazilski košarkaš Bruno Kaboklo, koji je nedavno bio jedan od najboljih igrača Brazila na Mundobasketu, izazvao je veliko interesovanje kada se pojavila informacija da je stigao u Partizan. A, sada se i prvi put, barem u javnosti, pojavio u opremi kluba iz Humske. Lep prizor za navijače crno-belih.

Kaboklo, visok 205 centimetara, će se pridružiti američkom košarkašu Frenku Kaminskom i Srbinu Balši Koprivici s kojima će činiti centarsku liniji tima Željka Obradovića. Iako zvanične potvrde još uvek nema, navijači Partizana su već počeli da se raduju ovom transferu.


U međuvremenu, na društvenim mrežama se pojavio video-snimak na kom se navodno nalazi novi igrač Partizana. Iako nije potvrđeno da se radi o Kaboklu, činjenica da je on prethodnih dana bio u pregovorima sa klubom, kao i to da na društvenim mrežama prati Partizan, daju za pravo navijačima da veruju da je upravo on.

 

 


Podsetimo, ovaj 28-godišnji košarkaš je bio deo NBA lige od 2014. do 2020. godine, gde je nastupao za ekipe kao što su Toronto, Sakramento, Memfis i Hjuston. Nakon toga, odlazi u Evropu, gde igra za francuski Limož, potom se seli u brazilski Sao Paulo i meksički Meksiko siti, da bi na kraju završio u nemačkom Ulmu.
 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Valjak

05.11.2023 00:36

Ukljucite ga u SPLIT. MORA DA ODIGRA BAR 12 MIN .

Navijaci

05.11.2023 00:36

Sad PLEJ I to je to