FIBA KAO ŠALTERUŠA: Partizane, fali ti jedan papir

Autor:

Sport

04.11.2023

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli čekaju još samo ispisnicu da Brazilac Bruno Kaboklo zaduži crno-beli dres.

FIBA KAO ŠALTERUŠA: Partizane, fali ti jedan papir

Foto: Starsport

Partizan celo leto i početak sezone pokušava da dovede kvalitetnog centra, a kada se učinilo da je Bruno Kaboklo iz Venecije praktično gotova stvar, italijanski klub je zategao i tražio velio obeštećenje. Zbog toga je dogovor crno-belih i Brazilca još uvek na čekanju da se parafira, a sada je otkriveno i šta je potrebno da se desi pa da centar dođe u Beogradu.

Foto: printscreen/instagram

 

Kao i za mnogo stvari u životu da bi se završilo potreban je jedan papir. U slučaju Partizana to je odoborenje od FIBA i izlazak sa uplatom otkupa Veneciji. Kada se to desi za očekivati je da crno-beli obelodane da su potpisali dvogodišnji ugovor sa Brunom Kaboklom. Bar tako tvrdi dobro obavešteni italijanski novinar Luka D` Alesandro.

U međuvremenu se oglasio i predsednik italijanskog kluba i potvrdio da je sudbina Brazilca sada u rukama administracije i pravnika. Iz njegovog obraćanja i saznanja novinara da se zaključiti da Brazilac praktično čeka samo još ispisnicu, odnosno ono što FIBA zove "letter of clearance.

- Situacija je upravo onakva kakva je i bila pre mesec dana kada smo to objavili. Bruno Kaboklo je pod ugovorom sa Venecijom. Stvar je sada u rukama pravnika, a ako neko želi da napravi neki potez u vezi sa Kaboklom, treba da kontaktira njih - kazao je Kazarin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading